Lifestyle

Komentari 15

Mislila je da su joj podovi u novoj kući tamne boje, a kada je počela čistiti zaprepastila se

Mislila je da su joj podovi u novoj kući tamne boje, a kada je počela čistiti zaprepastila se

Korisnica TikToka je objavila video čišćenja u novoj kući jer joj je bilo muka kad je shvatila da pod uopće nije tako taman kako je prvo mislila - već da je nevjerojatno prljav

Kad god se seliš, prvo što se radi je čišćenje prostora i razmještaj namještaja, a ova korisnica TikToka je ostala šokirana kad je shvatila koliko su zapravo prljavi podovi.

POGLEDAJTE VIDEO: Predanost poslu dokazala pijući vodu iz WC školjke

Toliko prljavi da je snimila i video kako ih čisti na kojem se jasno vidi prljavština (koja se vjerojatno godinama tu taložila) i kako ju ona uklanja. Naslov videa je 'Kad sam se uselila, mislila sam da je pod tamne nijanse.'

Uz to je dodala dva emojija za povraćanje, kako bi doista naglasila kako se osjećala kad je shvatila po čemu hoda.

Njezin video je ubrzo postao viralan, a dosad ga je pogledalo već 757 tisuća ljudi. U isječku se vidi kako riba dio svog poda i potom briše, a ono što ostaje iza brisanja je začuđujuće. 

Pod je u početku izgledao tamno, ali njezin naporan rad ubrzo otkriva klasični svijetli laminat. Mnogi su komentirali kako ju u potpunosti shvaćaju.

- O moj Bože, ovo bi me natjeralo da sve ribam - cijeli dan - napisao je jedan komentator. 

- Jednom sam prosuo nešto u kući svoje punice i nakon što sam očistio pod shvatio sam da je potpuno drugačije izgleda od ostatka poda - napisao je drugi komentator. 

- I meni se dogodilo isto - priznao je treći i dodao da je u početku mislio da je pod crne boja, a nakon čišćenja se ispostavilo da je plavo - sive boje. 

- Sjajno je što sada moram otkriti jesu li moji podovi zapravo mahagonij ili ne - dodao je još jedan komentator. 

Međutim, neki ljudi nisu bili toliko impresionirani, a nekolicina se pitala je li ona stvarno očistila pod ili je samo 'uklonila mrlju' piše britanski Mirror.

- Izgleda kao da ste očistili mrlju. Pogotovo ova prljavština sa zelenim tonom - komentirao je jedan zbunjeni korisnik.

Ali @dandycleans je brzo odgovorila inzistirajući da je riječ o laminatnom podu i da je pod zaista bio 'TAKO prljav'.

Najčitaniji članci