Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Mistična romantika dizajnerice Diane Viljevac za proljeće/ljeto

Dizajnericau svoj dizajn uvodi rapsodiju boja poput žute, crvene, roze i pastelnih boja. Prozračnost cijele kolekcije je naglašena je upotrebom fluidnih i podatnih materijala

VIDEO

Dizajnerica Diana Viljevac oduvijek je sinonim za romantične i ženstvene haljine kojima svake sezone udahnjuje novu viziju. Uvijek vjerna svom modnom izričaju, ali svakom novom kolekcijom Diana romantičnost reinterpretira na nov i inovativan način. U novoj kolekciji u romantičnosti je ovaj put unijela dozu mističnosti i dramatičnosti, te se inspirirala novim formama i strukturama.

Haljine i kombinezoni i dalje vladaju u njenom svijetu, ali nove haljine dobile su pročišćene linije i jednostavnije krojeve, no sam izgled haljine dobio je novu strožiju formu i novu duljinu. Koloristički ovaj put dizajnerica ide korak dalje te u svoj dizajn uvodi rapsodiju boja poput žute, crvene, roze i pastelnih  boja.

Prozračnost cijele kolekcije naglašena je upotrebom fluidnih i podatnih materijala od čipke do mikrofibre koji su idealni za toplije dane. Kolekciju haljina prati i nedavno predstavljena linija pastelnih torbi u tri veličine: večernja, srednja i velika.

Vizualni za novu kampanju snimljeni su na čarobnim lokacijama Sv. Filipa i Jakova koji su idealno posložili kao mistična kulisa, dok su pješčane plaže i stijene naglasile dramatičnost koju je ovaj put dizajnerica htjela izazvati.

I ovom kolekcijom dizajnerica predstavlja novo lice romantičnosti, ali nikada ne odstupajući od svojih modnih načela ženstvenosti i elegancije.

Nova kolekcija dostupna je od ovog tjedna na adresi Šenoina 11, ili putem web shop-a: www.dianaviljevac.com. Sve aktualnosti možete pratiti na aplikaciji “dianaviljevac” dostupne za IOS i android.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Evo kako danas rade dućani: Planirali ste lasagne, ali ste odustali? Znamo kako vam je...
RADNA VREMENA

Evo kako danas rade dućani: Planirali ste lasagne, ali ste odustali? Znamo kako vam je...

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Djevice će uživati pozornost javnosti, a Vage biti izuzetno šarmantne
od 12. do 18. svibnja

Veliki tjedni horoskop: Djevice će uživati pozornost javnosti, a Vage biti izuzetno šarmantne

U narednom tjednu Blizanci će se povlačiti u sebe zbog zasićenosti vanjskim zbivanjima i nekim ljudima koji vam crpe energiju. Ribe će uživati potporu okoline
Dnevni horoskop za nedjelju 12. svibnja: Ribe će ići na kave, a Lav imati problem s roditeljima
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za nedjelju 12. svibnja: Ribe će ići na kave, a Lav imati problem s roditeljima

Pročitajte dnevni horoskop za nedjelju 12. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje