Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Mladenka plače dok bira haljinu - 'mama misli da sam debela'

Umjesto da joj bude podrška, ova majka je budućoj mladoj rekla da je predebela za njezinu haljinu iz snova i sad u emisiji 'Reci da haljini' bira nešto što će zadovoljiti njezinu majku

VIDEO

Sitna buduća mladenka umjesto da se smijala od sreće, gorko se je plakala. U ovotjednoj premijeri emisije 'Reci da haljini' (Say Yes To The Dress) buduća mladenka se rasplakala i objasnila voditelju da joj je majka rekla da je debela nakon što joj je pokazala vjenčanicu koju je kupila. 

U ovoj epizodi emisije TLC, Jacinthe, iz Lancashirea, želi pronaći haljinu iz snova za svoje predstojeće vjenčanje sa zaručnikom Tomu, koje će se održati 15. ožujka iduće godine, a za to ima budžet 1200 funti (10250 kuna) za svoju haljinu iz snova.

No, mladenka, koja inače nosi broj 6 otkrila je da je pod nevjerojatnim pritiskom da pronađe vjenčanicu, ne samo koju će ona voljeti, već i njezina jako kritična majka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mislim da ću se rasplakati, osjećam se jako debelo... Moja mama je rekla - rekla je voditelju stilistu Goku Wanu.

- Već sam kupila haljinu i pokazala sam sliku haljine svojoj mami, ali uopće joj se nije svidjela. Jako bitno mi je da pronađem nešto što će joj se svidjeti- objasnila je. 

U prvoj epizodi nove serije, Jacinthe, koja će imati vjenčanje u Hong Kongu na brodu, otkriva da njezina mama želi da da bude 'pristojna' za svoj veliki dan jer će cijela njezina obitelj biti tamo.

Nakon pokušaja haljine broj jedan koja košta 1299 funti (11095 kuna) od brenda Luxa i Love, ona priznaje da joj se sviđa veo i detalji na haljini, ali se svjesno trlja po trbuhu prije nego što prizna da se osjeća 'debelom'.

- Osjećate se debelo? Više masti ima u jednom komadiću čipsa! - Gok kaže, pokušavajući je smiriti.

Kako vrijeme istječe, povećava se pritisak na Goka da pomogne Jacinthei pronaći haljinu iz snova, a u tome mu ne pomaže što ona traži i potvrdu svojih prijatelja Clarisse i Jamesa.

- Stvarno mi se sviđa, ali znam da gornji dio nije tradicionalni. Znam da tvoja mama to neće odobriti. Znam da neće - kaže joj James. 

12 ludih pravila za djeveruše: Dobro se najedi prije vjenčanja
12 ludih pravila za djeveruše: Dobro se najedi prije vjenčanja

I Jacinthe zna previše dobro da govori istinu.

- Ovo je lijepa haljina, ali mama će zapravo poludjeti na mene. Ili će vikati na mene, ili neće uopće razgovarati sa mnom - kaže buduća nevjesta. 

- Mama i ja smo jako bliske. Ona je jako brutalna, a stvarno želim pronaći nešto što će joj se svidjeti - objašnjava opisujući njihov odnos.

Nakon što je isprobala drugu haljinu od kreatorice Stelle York koja košta 899 funti (7678 kuna), Jacinthe izjavljuje da je 'preplutajuća' i odlučuje da ta haljina nije za nju.

- To je nešto što bi mama voljela, a ne ono što mi se sviđa. Vrlo sam neodlučna i uvijek pokušavam ugoditi svima - kaže ona. 

No, na kraju isprobava haljinu dizajnera Enzoani od prekrasne čipke koja će, s potrebnim izmjenama, koštati 1200 funti (10250 kuna)

- Napokon sam pronašla pravu haljinu i sad mi je lakše. Ne mogu dočekati da se udam za Toma, a to će zadovoljiti i moju majku - objasnila je za Daily Mail

No, par dana nakon izbora haljine, Jacinthe se javlja Goku putem videopoziva kako bi mu rekla da se predomislila. 

- 24 sata nakon što sam 'rekla da haljini' sam se predomislila i ipak odlučila uzeti haljinu broj jedan. Odlučila sam samu sebe staviti na prvo mjesto - a ne moju majku ili prijatelje - objašnjava Jacinthe

ONI SU GROZNI I ZLI: Ova tri horoskopska znaka nije briga za druge i nitko ih ne želi u svojoj blizini

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje