Obavijesti

Lifestyle

Komentari 33

Modeli čizama s kojima nećete pogriješiti - pronađite svoj par

Modeli čizama s kojima nećete pogriješiti - pronađite svoj par
13

Sve je dopušteno! Ove sezone nosi se sve, od ravnih potplata do vrtoglavo visokih potpetica, a u prvom planu su moćni detalji kao što su zakovice i svjetlucavi motivi

VIDEO

Šarena jesen donosi šaroliku paletu obuće za svačiji ukus. U trendu su ove sezone smoking-mokasinke, gležnjače te čizme svih visina. Pri odabiru pete teško možete pogriješiti jer je moderno gotovo sve, od ravnih potplata do vrtoglavo visokih potpetica, te sve varijacije između tih dviju krajnosti. 

Na velika se vrata vraćaju i jahaće čizme. I ta je klasika sa stoljetnom tradicijom ove jeseni osvježena remenčićima, metalnim zakovicama te okovima i kopčama zlatnih nijansi. Ako ove jeseni kolekciju obuće planirate dopuniti samo jednim modelom, onda su jahaće čizme idealna investicija jer se lako kombiniraju i nikad posve ne izlaze iz mode. 

Savršeno pristaju uz debele, pletene veste, tunike i haljine te tajice, no možete ih nositi i uz traperice, klasične košulje, sakoe i suknje olovka-kroja. 

Beskonačne varijante gležnjača

Bilo da imaju punu petu, elegantnu visoku potpeticu ili stabilnu blok-petu, gležnjače su ovojesenski hit. Modeli od antilopa, glatke ili lakirane kože sjajno pristaju uz ravne tunike te suknje A-kroja.

Modna simbioza klasike i trenda

U kolekciji jesen/zima 2012. modna kuća Moschino veliku pozornost posvetila je jahaćim čizmama. Klasičan, ravni model upotpunili su zlatnom mašnom koju “drži” remenčić s elegantnim zakovicama te dobili čizmu koju će voljeti klasičarke i trendseterice.

Svjetlucavi modeli ‘podižu’ klasičan stil

Klasične smoking-mokasinke ravnih potplata ove sezone dolaze u novom izdanju. Dizajneri su eksperimentirali s bojama pa su u trendu modeli u jarkim tonovima s mnogo detalja te šarene varijante. Pristaju uz jednostavne modele hlača i nabrane suknje do gležnja.

Zakovice i kopče na uske hlače i tajice

Jesenski modeli ukrašeni su metalnim zakovicama, remenima i kopčama. Miješaju se materijali visokog sjaja, antilop i zmijski uzorci. Niske čizme istaknute teksture pristaju uz crne tajice te hlače cigareta-kroja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju