Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Moderne metode liječenja srčanih bolesnika u Opatiji: 'Dolaze i s uputnicom HZZO-a'

Moderne metode liječenja srčanih bolesnika u Opatiji: 'Dolaze i s uputnicom HZZO-a'

Bolnicu su utemeljili još 1957. godine, a do danas se ustanova razvila u vodeći centar za dijagnostiku, prevenciju i liječenje bolesti srca i krvožilnog sustava, uz fizikalnu medicinu irehabilitaciju

VIDEO

Thalassotherapia Opatija je specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju bolesti srca, pluća i reumatizma. Prošle godine obilježili su 65 godina postojanja ističući kako su od osnutka do danas bili ispred svog vremena pružajući bolesnicima suvremene metode liječenja uz najmodernije uređaje i znanja vrhunskog tima. Zahvaljujući rezultatima postali su Referentni centar Ministarstva zdravstva za rehabilitaciju srčanih bolesnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom