Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Muke iscrpljene majke: Četvero djece ide u četiri različite škole

Muke iscrpljene majke: Četvero djece ide u četiri različite škole
1

Većina roditelja svoju djecu vozi u školu i iz škole, no malo njih, kao nesretna Britanka, zbog toga mora ići na tri različite lokacije, prijeći gotovo deset kilometara i izgubiti sat i pol. I tako dvaput dnevno

VIDEO

Britanka Hailey Saunders (38) iz Bristola, inače majka petero djece, dnevno dvaput samo zbog škole pređe skoro deset kilometara, a za Mirror se požalila kako je očajna od kad je Gradsko vijeće odbilo njenu molbu da se njen petogodišnji sin Darcy upiše u školu Christ Church Infants u Downendu, koju već pohađa njegov 10-godišnji brat Memphis.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:25

Tada bi, kaže majka, barem braću mogla odvesti ujutro na isto mjesto, no Darcy ide u nekoliko kilometara udaljenu školu Chester Park, a ona nakon njega u školu vozi i kćerku Hailey, koja pak nastavu pohađa na trećem mjestu. Jedino njeno dijete koje samo ide u školu je 12-godišnji Phoenix koji pohađa Steiner Akademiju. No budući da se ta škola iduće godine treba zatvoriti, Hailey brine da bi joj se noćna mora sa školama mogla i pogoršati, ako njemu na vrijeme ne pronađu školu dovoljno blizu da do nje može ići pješice. 

A uz četvero školaraca, Hailey ima i bebu, Indianu.

- Indiana se svaku noć plačući budi po tri puta, a onda ujutro ostalu djecu moram voziti na različite strane - požalila se mama, kojoj bi, kaže, život bio lakši da joj se dopusti da barem jednog školarca upiše u školu u koju mu ide brat.

No od škole je dobila odbijenicu.

- Kad se još dogodi i prometna nesreća blizu mjesta Fishponds ili Downed kroz koja prolazimo, promet bude grozan. Prošli smo tjedan tako tri puta zakasnili. - priča mama, koja iz kuće s djecom izlazi oko 8 ujutro, a vrati se doma nešto prije 10.

Obitelj Petković ima 11 djece: 'Proslavili smo 95 rođendana'
Obitelj Petković ima 11 djece: 'Proslavili smo 95 rođendana'

- Jedan je dan Lexie imala pregled stomatologa koji je u Cliftonu. Phoenix je morao hodati više od sat vremena i pokupiti Memphisa da bih ja mogla doći na vrijeme po Lexie - ispričala je mama koja je trenutno na porodiljnom dopustu, a kojoj suprug ne može pomoći u vožnji djece zbog svog posla. 

Na pitanje bi li razmislila da i drugu djecu pusti da idu sami u školu, kao što joj ide njen 12-godišnik sin, Hailey kaže kako bi ih pustila kad bi mislila da je to za njih sigurno. 

- Stalno vidim objave na Facebooku na kojima se upozorava roditelje da pripaze jer se nešto dogodilo u blizini. Moja su djeca mršava i sitna, Memphis npr. izgleda kao da mu je sedam godina, a ne deset. Samo želim da su svi sigurni, a ne mislim da je to slučaj ako hodaju do škole sami - rekla je, a dodaje i da je kuća u kojoj živi sa mužem i djecom u njenoj obitelji već 70 godina. Bila bi, kaže, šteta, da moraju odseliti samo zbog sigurnosti i blizine škole.

Pijete kavu natašte? Evo što se događa u vašem organizmu...
Pijete kavu natašte? Evo što se događa u vašem organizmu...

U međuvremenu su joj odgovorili i iz Gradskog vijeća, gdje kažu kako 'razumiju njenu frustraciju', ali kako postoji zakonom propisan broj djece u svakom razredu. A u Bristolu je ta brojka već popunjena lokalnim školarcima, pa će njenog sina Darcyja za sada 'ostaviti na listi čekanja'. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa