Obavijesti

Lifestyle

Komentari 42

Muškarci od mene ne žele seks, samo mi žele davati svoj novac

Za sastanak licem u lice naplaćuje oko 1400 kuna, oko 230 za razgovor putem interneta u trajanju od 15 do 20 minuta i oko 470 kuna za jednaku dužinu seanse putem Skypea

Ona se naziva 'financijskom dominom', a njezine klijente ne zanima seks već uživaju trošiti novac na nju.  

Gospodarica Ava živi u Sydneyu u Australiji, a muškarci joj daju novac jer im je, kaže, veliko zadovoljstvo financirati njezin raskošan stil života, to im je bolje od seksa. Plaćaju joj, a ne očekuju ništa intimno zauzvrat, osim da je gledaju i da budu ponizni.

Naravno, kao i kod ostalih domina, i njezini klijenti žele da ih ponižava i degradira, kao bogata gospodarica.

Za sastanak licem u lice naplaćuje 300 australskih dolara po satu (oko 1400 kuna), 50 dolara (oko 230 kuna) za razgovor putem interneta u trajanju od 15 do 20 minuta i 100 dolara (oko 470 kuna) za jednaku dužinu seanse putem Skypea.

Tvrdi da im ne pruža baš nikakve seksualne usluge. Ona im kaže da izvade svoje novčanike i služe njezinim potrebama. Prvo kada uđu u njezinu kuću, moraju joj poljubiti cipele.

- Većina mojih klijenata ionako se ne bi željela seksati sa mnom jer se osjećaju nedostojno mene i to jednostavno ne bi bilo u redu. Puno im je uzbudljivije, i zahvalniji su mi na tome, kada ih udarim u lice ili pljunem na njih - ispričala je, a prenosi Daily Mail

Prije nego se počela baviti ovim poslom, više od deset godina je radila u maloprodaji i ugostiteljstvu.

U to doba, kako je bila bez dovoljno novca za svoje potrebe, počela je, kaže, na internetu prodavati svoje rabljene čarape i donje rublje. Tada se suočila s time da joj je sve veći broj muškaraca nudio novac bez nekog posebnog razloga.

- Odrasli muškarci su počeli dolaziti u moju kuću sa stotinama dolara kako bi platili to što imaju čast sjediti, pijuckati vino sa mnom i slušati kako ih verbalno zlostavljam - kaže.

Dodaje da su se neki muškarci željeli s njom naći kod bankomata kako bi joj dali novac, opet bez nekih očekivanja, osim da budu poniženi.

Tako je odlučila napustiti posao koji je radila i potpuno se posvetiti ulozi gospodarice Ave. Sada živi isključivo od novca ili darovnih kartica takvih muškaraca.

Neki klijenti uživaju u tome da joj kupuju darove pa im daje popis onoga što želi. Oni koji je žele osobno upoznati, najprije prolaze kroz strogu proceduru provjere. Ako zadovolje, tada odvaja vrijeme za njih.

Kaže kako im odmah u početku jasno da do znanja da kod nje nema nikakvih radnji povezanih sa seksom te da je to što se odvija među njima odgovorno i sigurno.

Priznaje kako ponekad u nekoliko tjedana zaradi tisuće dolara, ali katkad se dogodi da ne dobije ništa.