Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
66 komentara

Muškarci: Ovih 5 osobina čine ženu najpoželjnijom u krevetu

To je onaj tip žene koja voli sebe, voli svoje golo tijelo, pa samim time obožava i seks, a zajedničko je svima njima da muškarcu s kojim jesu daju osjećaj samopouzdanja kroz seks

Ilustracija seksi žena
Foto: Pixabay
66 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: GOOGLE OTKRIO PIKANTERIJE: ŠTO O SEKSU LJUDI NAJVIŠE 'ISTRAŽUJU'

Kao i u svemu ostalom što vam ide od ruke, da biste bili dobri u krevetu, preduvjet je da volite to što radite, da ste spremni uložiti vrijeme, pažnju i napor. Dobra ljubavnica uživa u seksu bez srama, traži ono što joj godi i pruža svom partneru ono što želi. Pored žene koja zna uživati, lako je osjećati se kao pravi zavodnik.

1. One vole seks

Ilustracija seksi žena | Autor: Pixabay Foto: Pixabay

Valjda svako voli seks. Normalno je voljeti uživanje, zadovoljstvo, ekstazu, strast, predavanje, nježnost... Sve od čega se dobar seks sastoji.

Ali, što to dobre ljubavnice čini boljima od ostalih žena koje također vole seks?

Pa, one više uživaju u seksu. Ne moraju postići orgazam, samo se opuste i rade ono što najviše vole, onako kako najviše vole. One se predaju uživanju do samozaborava.

Beautiful women sleeping. Beautiful young women in lingerie slee DOBRI INDIKATORI Je li doživjela orgazam ili ne? Ovi vas znakovi ne mogu varati

2. Ne srame se

Ne traže da se ugasi svjetlo, ne zahtijevaju posebne uvjete, vole biti gole i da osjećaju cijelim tijelom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih stisnete, a i kad ih nježno milujete, vrlo su senzibilne, a od atmosfere i raspoloženja ovisi hoće li bolje reagirati na nježnost i strast, ili će buknuti od malo muške grubosti i dominacije. I zato što se ne srame, uputit će vas u svoje raspoloženje, ali i prepoznati vaše. Sve može, a da ne kažete nijednu riječ.

3. Imaju inicijativu

Foto: Dreamstime

Neće čekati da se vi odvažite. Preuzima inicijativu. Kad ona vodi igru napravit će za sebe i za vas sve što treba. Muškarcu preostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i osjeća.

4. Potiču maštovitost

ONE TO ŽELE ČUTI Žensko srce rastopit će svaki muškarac ako razgovara ovako

Ne postavlja vam neke posebne zabrane. Ono što ne voli i ne godi joj, nećete s njom raditi i točka. Ali toliko je drugih stvari na koje će vas potaknuti. Smislit će neko zgodno mjesto gdje to još niste radili. Otkrit će vam neke poze za koje niste mislili da su nešto posebno, a kamoli da netko može tako uživati u njima. 

Ilustracija seksi žena | Autor: Pixabay Foto: Pixabay

5. Uz njih se osjećate kao 'pravi mužjak'

Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. S olakšanjem odbacuje odjeću koja ju sputava, s oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj ljepoti, ponaša se prema njegovom penisu kao prema dragocjenom poklonu zbog kojeg je sva ponosna i sretna. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Znate li koji ste tip ljubavnika i kakav je partner idealan za vas

POGLEDAJTE VIDEO #ZAJEDNO24SATA - Suzana Mančić, bivša loto djevojka:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message