Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Muškarci vole vezu bez veze jer im je tako lakše

Muškarci vole vezu bez veze jer im je tako lakše
1

Potreba žene da definira odnos često za muškarce znači početak kraja ljubavi. To u njima budu otpor prema vezanju i strah od neuspjeha

VIDEO

Žene vole znati kako stvari doista stoje u vezi. Muškarci žele uživati i ležerno se zabavljati bez velikih pitanja i definiranja. Zato se nerijetko događa da nekoliko tjedana zabavnog druženja neslavno završi jer je ona poželjela definirati odnos. Psiholozi tvrde da su među razlozima zbog kojih muškarci odbijaju dublja emocionalna vezivanja prošla iskustva. Nije li imao nijednu kvalitetnu vezu, strahovat će da će mu tako biti i u budućnosti. No pokaže li želju za razgovorom o tome, znači da vašem odnosu želi dati priliku. Izjavi li to i zašuti, to je vjerojatno izlika.

"NE DA MU SE"
Nitko ne želi prolaziti kroz mukotrpne faze svađa i prekida, a nekim muškarcima to će biti dovoljan razlog. Radije će prestati izlaziti s djevojkom koja im se sviđa nego slušati teške riječi.

NALAZI SE NA GRANICI
Jedan od razloga je i emocionalna vezanost uz bivšu djevojku. Iako želi krenuti dalje, prekid je za njega još svjež. Nakon nekoliko izlazaka shvaća da još nije spreman, ali to neće reći.

NE ZNA ŠTO ŽELI
On je tip koji se koleba između osobnih uvjerenja o sretnoj vezi i braku te svojih želja. Zapravo nije spreman za vezu jer se ne može zamisliti samo s jednom ženom, pogotovo ne u krevetu.

ZANIMA GA SAMO JEDNO
Njega zanima samo seks. Nađe li ženu s kojom dijeli isto razmišljanje, neće biti problema. Shvati li da je riječ o ozbiljnijem tipu cure, neće joj znati objasniti što želi pa će mu lakše biti otići.

OTVOREN ZA VEZU, ALI ZATVOREN IZNUTRA
Definirate li da ste u vezi, a on o sebi ne želi otkriti baš ništa, velika je vjerojatnost da vaš odnos ne smatra ozbiljnim. On tako pokazuje da se s vama želi samo zabavljati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju