Lifestyle

Komentari 0

Muž i žena napravili mini-pub u vrtu pun prekrasnih detalja

Muž i žena napravili mini-pub u vrtu pun prekrasnih detalja

Interijer vrtnog puba Octavia Chic isplaniran je do najsitnijih detalja i pun je rukom rađenih predmeta, a dobrodošli su i djeca i kućni ljubimci

Prisilna izolacija zbog korona krize mnoge je ljubitelje pubova i kafića natjerala da isprobaju druge oblike zabave. Neki su tako odlučili kod kuće napraviti improvizirane kafiće, dok su drugi piće s prijateljima pili preko Zooma. No jedno od kreativnijih rješenja smislila je britanska obitelj Crabs koja je u svom vrtu izgradila pravi pub. 

Samo je tri tjedna trebalo Amy Crabs i njenom suprugu da sami dovrše svoj projekt iz izolacije - pub koji su nazvali Octavia Chic.

Rezultat  je nevjerojatan pa je ideja postala viralna čim su projekt pokazali na Facebooku.

Više od 26 tisuća ljudi podijelilo je fotografije i priču malenog puba, a mnogi se slažu da je najljepša njegova unutrašnjost.

Naime interijer je isplaniran do najsitnijih detalja i pun je rukom rađenih predmeta, te se osim kvadraturom ne razlikuje mnogo od 'pravih' pubova.

U njemu gosti mogu uz piće odmoriti ili se iskušati u pikadu, a bračni je par s natpisom naglasio i da su djeca i psi dobrodošli.