Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

'Muž me odmah podržao kada sam se zaljubila u udanu ženu'

'Muž me odmah podržao kada sam se zaljubila u udanu ženu'
3

Kad smo dobili djecu, više nismo bili vani na tulumima ili ludovanju. Većina naših dana vrtjela se oko mijenjanja pelena i igranja. Nedostajala mi je bivša 'ja', ispričala je Leah

VIDEO

Leah Hamilton i njezin suprug imaju otvorenu vezu, ali ona nikad nije imala drugog ozbiljnog partnera. To se promijenilo kada se zaljubila u drugu majku u vrtiću svoje djece. Veza im nije uspjela, ali je njezin suprug cijelo vrijeme bio uz nju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Esej 00:57

Leah i suprug su se upoznali na sveučilištu na Novom Zelandu. Bio je tih, osjećajan tip i osvojio je njeno srce svojom ljubaznošću i pažljivim ponašanjem. Bila je, kaže, toliko nervozna na njihovom prvom spoju da je jedva mogla govoriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Činjenice o vezama, braku i preljubu: Žene lakše opraštaju, a seksom znaju dobiti što žele
Činjenice o vezama, braku i preljubu: Žene lakše opraštaju, a seksom znaju dobiti što žele

- U našu vezu smo krenuli bez uobičajenih okvira. Počela sam izlaziti s njim, a izlazila sam i sa ženom koju sam upoznala na jednoj zabavi. Uvijek sam se identificirala kao biseksualka, ali to je bio prvi put da sam izlazila s onima koji su prihvaćali i moju seksualnost i želju za ne-monogamijom. Kako je vrijeme prolazilo, on i ja smo se zaručili, uselili zajedno, vjenčali se i dobili djecu. Naša je veza ostala ne-monogamna; čak smo se ljubakali s drugima prve bračne noći - priča Leah.

Dreamstime

Prilagodbe i odgoj male djece, međutim, radikalno su promijenile njihov životni stil i stavile njihov ne-monogamni način života na čekanje, sve dok se Leah nije zaljubila u drugu ženu.

- Kad smo dobili djecu, više nismo bili vani na tulumima ili ludovanju. Većina naših dana vrtjela se oko mijenjanja pelena i igranja. Nedostajala mi je bivša 'ja' i nedostajali su mi načini na koje sam izražavala svoju seksualnost. Majčinstvo je bilo novo, izazovno, iscrpljujuće i zabavno, ali je to bio potpuno drugačiji svijet od onog na koji sam navikla - kaže Leah.

Kad je njihova kći imala 2 godine, a sin još bio beba, odlučili su se preseliti u Berlin. Tamo su otkrili vrlo otvorenu kulturu i način života u kojem imati djecu nije prepreka za dobar provod. Bilo je teško upoznati nove partnere, ali počela je izlaziti s jednom od udanih majki koje je upoznala u vrtiću svoje djece.

Spavati s najboljim prijateljem nije dobra ideja, a evo i zašto
Spavati s najboljim prijateljem nije dobra ideja, a evo i zašto

- Ona i ja brzo smo postale bliske prijateljice; obje smo bili divlji tipovi, željne avanture, željne zabave. Naše prijateljstvo je brzo preraslo u nešto više, a suprug me je podržavao - dodaje.

Kako su dani odmicali, postalo je jasno da između njih dvije postoji nešto više od fizičke kemije. Isprva, nije imala pojma hoće li je suprug podržati ako se želi dublje povezati s njom.

- Ovo je za nas bio novi korak. Ali bio je odmjeren, miran i prihvatljiv. Od tada je veza s njom brzo rasla. Provodile smo vrijeme plivajući, vozeći bicikl i zabavljajući se do 4 ujutro. Naše su obitelji bile isprepletene. Moj suprug i njezin muž pridružili bi nam se na večeri sa svom našom djecom; dijelili smo brigu o djeci; podržavali smo se u trenucima tuge; i zajedno smo slavili radosti i uspjehe do kasno u noć. Dvije godine imale smo iskrenu povezanost i nova iskustva - priča Leah.

Njezina nova veza ubrzo je postala nepredvidiva, preintenzivna i na kraju neuravnotežena.

- Obje smo bile jako emotivne i sukobljavale smo se na načine koji su nas polako iscrpljivali. Bila je to zabavna veza, ali ne i zdrava. Raskid je bio neizbježan. Kad smo prekinule, bila sam shrvana; moj muž je bio tu za mene... Tjednima sam plakala svaki dan. Dok sam ležala u krevetu, suprug mi je strpljivo donosio kekse s komadićima čokolade i crno vino. Slušao je moju tugu i grlio me. Brinuo se o našoj djeci i kućanstvu više nego inače - priznaje ona.

Nakon nekoliko mjeseci bilo joj je bolje. Njezina sada bivša i ona su se ponovno zbližile i polako počele obnavljati prijateljstvo, piše Insider.

 - Moj je muž uvijek bio postojan, sretan što je mogao krenuti sa mnom u kojem god bi smjeru išla. Ako smo ona i ja bile u vezi i ja bi bila sretna, on bi se slagao. Kad bih bila tužna, grlio bi me dok mi ne bi bilo bolje. Ako sam se željela ponovno povezati s njom, vjerovao je mojim odlukama - kaže žena.

Uz potporu supruga, osjećala se osnaženom da bude ono što jeste i da iskusi život u svoj njegovoj punini, uključujući ogromne visine nove ljubavi i padajuće dubine slomljenog srca, objasnila je Leah.

- Uvijek govorim da je moj suprug najbolja osoba koju poznajem i nakon 12 godina zajedno, još uvijek vjerujem u to. Moja bivša djevojka sada je jedna od mojih najboljih prijateljica, a njezin suprug je također netko do koga mi je stalo i kojem također duboko vjerujem. Naša veza je prestala, ali ljubav koju smo izgradile nije - zaključila je Leah.

10 stvari koje muškarci znaju raditi u ljubavnoj vezi kad im nedostaje samopoštovanja
10 stvari koje muškarci znaju raditi u ljubavnoj vezi kad im nedostaje samopoštovanja
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'