Lifestyle

Komentari 5

Mužev dio kreveta: Objavila je fotku i pitala muči li to i druge

Mužev dio kreveta: Objavila je fotku i pitala muči li to i druge

Napomenula je da se ne znoji pretjerano, ne puši, ne upotrebljava preparate za lažnu preplanulost i sigurno 'nema lažno preplanulu ljubavnicu' koju vodi u njihov krevet

Eto, da nema interneta neki ljudi zbilja ne bi znali kako živjeti. Dokaz tome je i neimenovana žena iz Australije koja se za pomoć obratila neznancima na Facebooku. Njezin problem je 'prljavi suprug' koji se tušira po dva puta na dan, a ipak ostavlja gadne mrlje po krevetu.

Objavila je i fotografiju kao dokaz.

Objasnila je da se njezin suprug, koji radi kao vodoinstalater na građevini, uvijek vraća kući pokriven prljavštinom.

Izriba se, napomenula je, pod tušem dva do tri puta dnevno koristeći sredstvo za pranje tijela i 'grubu' spužvicu. Iako je i noć prije nastanka fotografije bio čist i mirišljav, posteljinu je ipak zaprljao.

- Kako mogu spriječiti da se ovo događa na mojim plahtama, jastučnicama i na uzglavlju? Redovito se pere, tušira se i ujutro i navečer. Ne želim posteljinu svakodnevno prati i ribati uzglavlje kreveta, ali možda bih muža mogla izbaciti ne uspijem li pronaći rješenje - našalila se.

Napomenula je da se ne znoji pretjerano, ne puši, ne upotrebljava preparate za lažnu preplanulost i sigurno 'nema lažno preplanulu ljubavnicu' koju vodi u njihov krevet.

'Definitivno postoji neki prirodni problem s muškarcima'

Na njezino zaprepaštenje, javilo joj se desetak žena koje su je utješile riječima da je to puno češća pojava nego što ona možda misli.

- Imam supruga mehaničara i isto to mi se događa. Sad upotrebljavam samo tamnu posteljinu dok suprug na svoj jastuk navuče staru majicu - napisala je jedna od njih.

- To je znoj. Strana kreveta na kojoj spava moj suprug je isto takva - prokomentirala je druga.

- I moj je takav. Često se tušira i radi uredu. Otkrila sam da je posteljina od 100 posto pamuka pomaže. Još je uvijek očito koja je strana kreveta njegova, ali situacija više nije ni približno loša koliko je bila - savjetovala je treća žena zadovoljna što je mogla pomoći, prenosi Daily Mail.

Javila se i jedna žena koja je zaključila kako 'definitivno postoji neki prirodni problem s muškarcima'.

- Netko bi to morao napokon shvatiti. Problem je prekomjerna proizvodnja ulja kod njih. Isprobala sam svašta, više šamponiranja, manje šamponiranja, ljekoviti šamponi...ali bezuspješno - pojasnila je.

Jedna je napisala da njezin suprug radi kao kuhar te 'da njegovo tijelo gotovo svaki dan upija ulje' dok radi za vrućim roštiljem. I ona je problem riješila tamnom poteljinom na kojoj se mrlje ne vide toliko.

No, iako se ne vide, mrlje, odnosno nataložena prljavština, su i dalje prisutne pa je nekim ženama ipak draže da se vide i zbog toga češće operu posteljinu.

Najčitaniji članci