Povrće možete sijati baš u svemu - od rajngle do plastične posude, kaže Marijan iz Zagreba. Trebaju vam supstrat i sjeme, a izdanci su tu za oko tjedan dana
JEDINI U HRVATSKOJ
PLUS+
'Na 17. katu nebodera u Zagrebu uzgajamo svoje mikropovrće: Za početak vam ne treba puno'
Još smo zadovoljni time kako ide posao s uzgojem mikropovrća, posao ide i pristojno živimo od toga, iako mi se nekad čini da bi bilo bolje da ima više novca, a manje posla. No ne žalimo se, kaže uz smijeh Marijan Butković, vlasnik obrta “Kliconoša”, za poljoprivrednu proizvodnju, koji se već desetak godina bavi uzgojem mikropovrća, ni manje ni više nego na 17. katu nebodera na - Srednjacima. Počelo je nakon što su supruga i on u Sohou u Londonu probali mungo grah i poželjeli ga nastaviti jesti u Zagrebu.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku