Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Najbolja baka: Pronašla unukin crtež veste pa isplela istu takvu

Najbolja baka: Pronašla unukin crtež veste pa isplela istu takvu

Baka je oduševila internet nakon što je isplela vestu kakvu je njezina unuka zamislila i nacrtala, a malena ne skida osmijeh s lica i uživa u vesti kakvu je doista željela imati

Julie Cordiner na Twitteru je podijelila nevjerojatnu božićnu vestu koju je je isplela za unučicu nakon što je vidjela njezinu domaću zadaću, prenosi The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Reper Srtoka iznenadio fana

Pokretanje videa ...

Objavila je fotografiju unukina crteža koja je za zadaću morala nacrtati vestu kakvu bi željela nositi. Vidjevši crtež, Julie je odlučila da će isplesti upravo takvu vestu. Unučica nije sakrivala oduševljenje kad je ugledala bakin dar i osmijeh joj nije silazio s lica nakon što je odjenula vestu iz svojih snova.

- Moja unuka je za zadaću morala dizajnirati božićnu vestu, a ja sam je pokušala napraviti - napisala je Julie u svom Tweetu koji je postao viralan. Dobila je više od 100.000 likeova i na tisuće komentara followera koje je njezina gesta ozbiljno dotaknula.

Iznenadila djecu: Mama je cijelu sobu 'sakrila' ukrasnim papirom
Iznenadila djecu: Mama je cijelu sobu 'sakrila' ukrasnim papirom

- Pravo djelo ljubavi. Predivno je i ona to nikad neće zaboraviti - piše čitatelj.

- Kakva lijepa gesta. Ona nikad neće zaboraviti vestu koju ste ispleli temeljem njezina vlastitog dizajna. Nikad! - dodao je još netko.

- Plačem, evo, plačem. Ja pletem i ovo mi je iskreno dotaknulo dušu - napisao je još netko dok je Julie ostala zatečena pozitivnim komentarima koje je primila.

- Odgovor na ovo je bio nevjerojatan, daleko od svega što sam zamišljala. Ne stignem svima odgovoriti na komentare, ali sve ih cijenim. Hvala vam na puno! - odgovorila je Julie pratiteljima.

Pletenje je opet hit: Skraćuje vrijeme i odlično rješava stres
Pletenje je opet hit: Skraćuje vrijeme i odlično rješava stres