Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Najbolja frizura za svaki znak Zodijaka: Djevici odlično stoji bob, a Račici romantični valovi

Najbolja frizura za svaki znak Zodijaka: Djevici odlično stoji bob, a Račici romantični valovi

Ako ste raspoloženi za novu frizuru, ali niste sigurni odakle početi ili čak koja bi vam najbolje pristajala - zvijezde mogu pomoći u odluci o sljedećoj frizuri i novom izgledu

VIDEO

Prema astrolozima, postoje frizure koje biste trebali isprobati na temelju vašeg horoskopskog znaka. Odlučiti koju frizuru isprobati kada želite promijeniti svoj izgled može biti teško. Poput prepoznatljivog stila, vaš horoskopski znak je odraz vaše osobnosti i projekcija vaše energije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ovdje su najbolje frizure za svaki horoskopski znak:

Ovan - klasična 'pixie frizura'

Odvažan, samouvjeren i pustolovan, Ovan s lakoćom može nositi gotovo svaku frizuru. Ne bojite se preuzeti veće rizike u životu, a to uključuje i drastične promjene s frizurom. Kada je riječ o odabiru savršene - tražite nešto što vam omogućuje da prigrlite svoju vatrenu osobnost. Ako želite promjenu, klasična pixie frizura savršena je kombinacija elegantnog i dostojnog izraza vaše osobnosti.

Bik - francuski bob

Bik je ljubitelj isprobane i istinske klasike, a kada biraju novi izgled, priželjkuju stil koji odražava jednostavan, ali elegantan ukus. Kao znak kojim vlada Venera, planet ljubavi i ljepote, potreban im je izgled koji obuhvaća njihovu senzualnu i prizemljenu prirodu. Zato im slatki francuski bob savršeno pristaje. Ovaj , stil nikada ne izlazi iz mode i nevjerojatno je jednostavan za održavanje. 

Blizanci - isfenirana kosa

Društveni, šarmantni i uvijek u pokretu, Blizanci trebaju frizuru koja izražava njihovu otvorenu osobnost. Ne boje se donijeti velike odluke i mijenjati stvari s vremena na vrijeme. Kada je riječ o odabiru stila, najbolje im pristaje nešto što im omogućuje da svaki put iznova istaknu svoju prirodu. Sljedeći put kada odlutate u salon, pokušajte zatražiti osvježenje feniranjem dugih vlasi. Ovaj prekrasni stil izgleda sjajno za noćnu zabavu ili dok ste u pokretu. A budući da ste skloni brzo se predomisliti, ovo je savršen način da na brzinu promijenite svoj izgled bez velikih obaveza.

Rak - romantični valovi

Emocionalni, empatični i prijateljski nastrojeni, Rakovi su beznadni romantičari u svakom smislu te riječi. Zrače toplinom, udobnošću i sigurnošću pa im je potrebna frizura koja će upotpuniti njihovu osjetljivu, slatku stranu. Romantični valovi pružit će vam upravu tu ​​notu, Ovaj opušteni stil starog Hollywooda je šik, jednostavan i savršen za vašu osobnost. 

Lav - supermodel 90-ih

Kada je riječ o životu Lava, ništa što rade nije jednostavno ili podcijenjeno. Rođeni su za pozornicu. Kao zvijezde zodijaka, traže frizuru koja privlači svačiji pogled i odaje znakovit dojam. Dugi i voluminozni stil supermodela iz 90-ih osigurat će da izgledate hrabro koliko se osjećate. Ovi lepršavi, raskošni uvojci imaju upravo ono što vam treba i sigurno će učiniti da se osjećate kao da ste glavna atrakcija.

Djevica - bob

Marljive, orijentirane na detalje i pedantne, Djevice uvijek obraćaju pažnju na najsitnije detalje. One su među razumnijim znakovima i nisu sklone eksperimentiranju ili impulzivnom ponašanju kada je kosa u pitanju. Kao znak koji voli sve držati pod kontrolom, potrebna im je frizura koja utjelovljuje njihov elegantni minimalistički stil.

Prije godišnjeg skratite vrhove, te ponesite ulja za njegu kose
Prije godišnjeg skratite vrhove, te ponesite ulja za njegu kose

Odlučite se za bob frizuru koja dokazuje da klasično ne mora značiti i dosadno. Ova jednostavna frizura dokazuje da znate kako marljivo raditi, ali i poigrati se, piše Best Life.

Vaga - slatka frizura sa šiškama

Koketna, društvena i poletna, uvijek u pokretu, Vaga je poznata po svom oku za detalje i besprijekornom ukusu. Bilo da letite po svijetu ili imate zabavu, potrebna vam je frizura koja izgleda dobro u svakoj situaciji. Neovisnost je vaša stvar pa želite ostaviti trag bez velike obveze. Najviše vam pristaje nešto nježno i romantično poput sjajnih valova sa šiškama jer je stil elegantan, a bez previše truda.

Škorpion - boja

Tajanstveni, moćni i dominantni, Škorpioni znaju kako povući stil koji je uistinu žestok. Poznati su po promjenjivosti u životu, tako da na kraju dana zaista mogu i žele napraviti bilo koju frizuru koja im padne na pamet. Kao majstor u izvlačenju nekonvencionalnog,kratki stilovi su im uvijek privlačni. Međutim, ako želite stvarno privući pažnju, otkačena boja za kosu posebno je savršena za vas. 

Strijelac - moderna fudbalerka

Kao avanturisti zodijaka, navikli su na brze promjene. Nikada se ne mogu skrasiti na jednom mjestu predugo, a isto vrijedi i za njihovu frizuru. Za razliku od drugih znakova koji se vežu za svoj stil, Strijelci eksperimentiraju s bojom i stilovima. Na kosu gledaju kao na još jednu od velikih životnih avantura. Ako želite promjenu, moderna fudbalerka savršen je spoj nostalgije i oštrog glamura za vas. Najbolji dio ovog šik izgleda je to što ga je lako stilizirati u pokretu, a to se savršeno uklapa u vaš životni stil lutanja.

Jarac - dugi retro valovi

Koliko god naporno radi, Jarac, ima i avanturističku stranu. Kada je riječ o odabiru nove frizure, potrebno im je nešto što će naglasiti njihovu razigraniju stranu, a istovremeno pokazati da su ipak ozbiljni. Ako ste u potrazi za novim izgledom u kojem ćete se osjećati najbolje, retro valovi savršeno vam pristaju. Ova klasična frizura je fantastična za Jarca, jer ima bezvremenski, prozračan izgled koji možete oblikovati za salu za sastanke, ali i za večernji izlazak s prijateljima. 

Vodenjak - 'undercut' stil

Malo 'divlji', Vodenjaci vole izazivati ​​pažnju i iskoračiti izvan okvira. Kada je riječ o zahtjevnim standardima ljepote, ne boje se riskirati i dati svoj pečat. Ako tražite novi način da se izrazite, 'undercut' stil bi mogao biti savršen izbor. Ono što ovu frizuru čini tako jedinstvenom je to što vaš stilist može izbrijati različite dizajne u kosi, osiguravajući da imate izgled koji je jednako ekscentričan kao i vi.

Ribe - valoviti 'opušteni' bob

Ribe su romantične duše koje brzo postaju emotivne. Duboko su sentimentalne čak i oko najmanjih stvari, uključujući i svoju kosu. Ne događa se često da Ribe žele promijeniti izgled, ali kada to učine, često se odluče za veliku dramatičnu promjenu.

Vintage frizura 'Victory roll': Velike kovrče visoko iznad čela
Vintage frizura 'Victory roll': Velike kovrče visoko iznad čela

Ako tražite frizuru koja je slatka i drska, baš kao i vi, zatražite 'čupavu' frizuru odrezanu do ramena sljedeći put kad budete u salonu. Ova skakutava donja ima puno tijela kako biste se osjećali lagano, ali privlačno. Frizura do ramena je laskava i zabavna, zbog čega je savršena za Ribe.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...