Lifestyle

Komentari 1

Najbolje kreme za ruke: Ovi će ih sastojci njegovati i nahraniti

Najbolje kreme za ruke: Ovi će ih sastojci njegovati i nahraniti

Tijekom zimskog vremena vaše ruke lako mogu ispucati i učestalo se sušiti zbog manjka hidratacije. Zbog toga je zimi važno uvijek sa sobom imati kremu za ruke s kvalitetnim sastojcima

Za glatke, nježne i podatne ruke potrebne su kreme s kvalitetnim sastojcima. Često ljudi posegnu za jeftinim verzijama koje samo ostavljaju mastan osjećaj, dok se dubinska hidratacija većinom ne ostvari. Zato treba odabrati kreme za ruke koje sadrže sastojke koji će obnoviti kožu ruku i zaštititi ih od hladnoće.

POGLEDAJE VIDEO:

Primjerice, kreme bogate glicerinom jedne su od najboljih za borbu protiv jako suhih ruku. Ako se ipak radije držite prirodnih sastojaka, onda se odlučite za kremu koja ne sadrže sulfate, ftalate, petrokemikalije i parabene, a umjesto njih u sebi imaju shea maslac, kakao maslac ili sezamovo ulje koji vam mogu pružiti pravu hidrataciju.

Isto tako, dobre su i kreme obogaćene bademovim mlijekom ili uljem slatkog badema. Ovakve kreme za ruke hidriraju bez ostavljanja osjećaja masnoće. Yi Yi Ren, coix ili jobove suze su sjemenke koje se znaju često znaju pronaći u sastojcima krema za ruke, a dobre su za hidrataciju i štite kožu od pucanja, piše Good Housekeeping.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci