Obavijesti

Lifestyle

Komentari 26

Najbolji i najgori očevi Zodijaka

Najbolji i najgori očevi Zodijaka

Ribe mogu biti izvrsni roditelji kad su zadovoljni svojim životom. Ali ako su nezadovoljni, njihova unutarnja zamišljenost i sanjarenje jednostavno se neće dobro pretočiti u nekoga tko treba odgajati i usmjeravati dijete

VIDEO

Iako je istina da ne postoje dva ista čovjeka, kao ni dva ista roditelja, ključ toga hoće li vaš partner biti tata iz snova možda je zapisan u zvijezdama.

POGLEDAJTE VIDEO: Astro bebe

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

S obzirom na to da cjelokupno dobro roditeljstvo uglavnom ovisi o nekoliko temeljnih osobina – strpljenju, pouzdanosti i odanosti, nemoguće je sa sigurnošću reći hoće li neki znak biti dobar roditelj ili ne, ali sigurno je za reći koji među njima posjeduju kvalitete zbog kojih su nevjerojatni s djecom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To nije sveobuhvatna analiza, ali s obzirom na osobine po kojima je svaki znak poznat, evo tko je najbolji, a tko najgori roditelj po svojim horoskopskim kvalitetama:

Najbolji horoskopski tate

Rak

Uz njihovu laganu narav, sklonost obitelji, sigurnosti i domu, kao i nevjerojatnu sposobnost suosjećanja, muškarac Rak može biti nevjerojatan otac.

Father and baby

Naravno, mogli bi postati nervozni kada su gurnuti preko svojih granica, ali općenito, očevi Rakovi su iznimno odani, potpuno prisutni, predani i ponekad spremni biti strogi ako se ukaže potreba.

Vaga

Nekima bi to moglo biti iznenađenje, ali muškarac Vaga zapravo može biti nevjerojatan roditelj.

Vage su toliko sklone stvaranju ljepote i sklada u svojim životima da grade neke od najjačih odnosa sa svojom djecom. Također imaju tendenciju odgajati svoju djecu željeznom šakom - u svilenoj rukavici.

Kakvi su kad su zaljubljeni: Bik ne gubi glavu, Lav se uljepšava, Jarcu i mane budu privlačne...
Kakvi su kad su zaljubljeni: Bik ne gubi glavu, Lav se uljepšava, Jarcu i mane budu privlačne...

Djevica

Muškarac Djevica može biti nevjerojatan otac jer su Djevice općenito jako zabrinute za dobrobit onih koje vole.

A kada su u pitanju njihova djeca, te njihove osobine su još jače naglašene. Oni idu na svaki roditeljski sastanak, nikad ne propuštaju nogometnu utakmicu ili plesni nastup i neprestano smišljaju načine kako učiniti život svom djetetu zabavnijim, zanimljivijim i privlačnijim.

Najgori horoskopski tate

Vodenjak

Iako, naravno, to ne mora vrijediti za svakog muškarca Vodenjaka, ali kada se stvar svede na karakteristike znaka, odgajanje djece im jednostavno nije u prirodi.

Ne radi se o tome da su očevi Vodenjaci namjerno nezainteresirani roditelji, već su često toliko usredotočeni na projekte ili društvene angažmane te posao općenito da se naporan rad roditeljstva ponekad može činiti kao gnjavaža i obaveza te ponekad i izazovno iskustvo.

Ribe

Na površini, čini se da bi muškarac Riba trebao biti izvrstan otac. Ali u stvarnosti, toliko su često obuzeti vlastitim potrebama da im nije uvijek prirodno biti dovoljno nesebičan da dobro odgoje dijete.

Svaki znak Zodijaka ima svoju svrhu - otkrijte zbog čega ste tu
Svaki znak Zodijaka ima svoju svrhu - otkrijte zbog čega ste tu

Ribe mogu biti izvrsni roditelji kada se osjećaju potpuno zadovoljnima time gdje se nalaze u životu. Ali ako su nezadovoljni, njihova unutarnja zamišljenost i sanjarenje jednostavno se neće dobro pretočiti u nekoga tko treba odgajati i usmjeravati dijete, piše Astrology.com.

Jarac

Notorna ukočenost muškarca Jarca je karakteristika zbog koje im roditeljstvo uopće prirodno ne leži. 

Njihova su srca na pravom mjestu - stvarno žele biti dobri i odgovorni roditelji, sviđa im se ideja o tome - ali trudeći se da izgledaju kao zabavni, bezbrižni roditelji na kraju Jarci se sudaraju s vlastitom krutošću i nesigurnošću. Sve u svemu, roditeljstvo bi za njih moglo biti jako teško. 

POGLEDAJTE VIDEO: DOM IZ BAJKE SA SLAVICOM DE JONG

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka
ASTRO SAVJETI

Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka

Pročitajte dnevni horoskop za petak 19. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje