Obavijesti

Lifestyle

Komentari 36

Taman prije seksa partnerica me pitala: 'Je li to mikro-penis?'

Taman prije seksa partnerica me pitala: 'Je li to mikro-penis?'

Kad je stručnjakinja za seks, Tracey Cox, na Twitteru pitala žene što im je najgore što im je rekao partner za vrijeme ili nakon seksa, mnoge primjedbe odnosile su se na njihov izgled

VIDEO

Biti uvrijeđen nikada nije radost, a još je gore ako uvreda dolazi od partnera, dok nakon intimnih odnosa ležite goli u krevetu. Stručnjakinja za seks i veze Tracey Cox otkrila je najgore uvrede koje su ljudima partneri rekli nakon seksa.

POGLEDAJTE VIDEO: Činjenice o seksu

Pokretanje videa...

00:35

Kad je na Twitteru pitala žene što im je najgore što im je rekao partner za vrijeme ili nakon seksa, mnoge primjedbe odnosile su se na njihov izgled. Jedna je žena rekla: 'Jednostavno me ne privlačiš'. To je rekao nakon što smo tek imali spolni odnos', a druga je dodala: 'Wow! Grudi su ti izgledale mnogo veće kad si imala grudnjak'.

Uključene su i druge uvrede: 'Da li ti vagina uvijek tako miriše?' ili 'Možeš li se sljedeći put prvo istuširati?' i 'Tamo dolje izgledaš nekako čudno'. Jedna uzrujana žena rekla je da joj je bivši predložio da više ide u teretanu jer bi je smatrao privlačnijom ako bi bila 'u formi'.

Također je utvrđeno da su neke usporedbe posebno bolne. Naime, neki su muškarci izrekli rečenice poput 'moja bivša nikad nije imala problema s postizanjem orgazmom tijekom seksa'. A jedna je žena ostala užasnuta nakon što je dečko stao 'na pola puta' jer je smatrao da je nepravedno što je ona doživjela orgazam, a on još nije i mislio je da je sebična jer nije čekala.

Tracey je istaknula kako su se neke žene mogle nasmijati uvredama, dok su druge ipak ostale ponižene i bijesne. Muškarci su također podijelili uvrede koje su im govorile žene. Neke od najgorih uvreda uključivale su: 'Drago mi je što ti nije velik kao od mog bivši', 'Je li to mikro penis?', 'Misliš li da si gej?' i 'Izgledao bi sjajno da vježbaš'.

Preživite PMS: Pet savjeta koji će olakšati to 'teško' razdoblje
Preživite PMS: Pet savjeta koji će  olakšati to 'teško' razdoblje

Jedan muškarac rekao je da ga je njegova partnerica pitala može li je 'dovršiti' vibratorom. Drugi uzrujani dečko je rekao da ga je djevojka pitala: 'Je li mu dovoljno velik da uđe unutra?', a klasična i vjerojatno najgora uvreda je i ona dobra stara: 'Je li unutra?'.

Jedan muškarac se pak požalio da je jedna žena njegove mošnje uspoređivala s 'naboranom starčevom glavom', dok je drugi rekao da ga je njegova partnerica pitala odakle je naučio sve te seksualne tehnike jer 'žene stvarno ne vole' ono što je on radio.

Fotolia

Tracey je zaključila da bi komentari o izgledu i veličini trebali biti zabranjeni u krevetu. Također je rekla da bi trebali izbjegavati kritizirati seksualne tehnike partnera, te umjesto toga hvaliti i poticati da izvučete najbolje iz partnera. I usporedbe s drugim ljudima također treba izbjegavati pod svaku cijenu.

Tracey je objasnila: 'Svatko želi biti najbolji ljubavnik kojeg je njihov partner ikad imao, a kad vam kažu da niste bolji od onih koji su bili prije vas, to je veliki ubojica samopouzdanja', piše The Sun.

Mnogi će se šokirati: Evo za koliko vremena ženama dosadi seks u vezi - zar je zbilja tako?
Mnogi će se šokirati: Evo za koliko vremena ženama dosadi seks u vezi - zar je zbilja tako?

Najgore uvrede koje su muškarci rekli ženama:

  • 'Jednostavno me ne privlačiš'
  • 'Wow! Tvoje grudi su izgledale mnogo veće kada si imala grudnjak'
  • 'Miriše li ti dolje uvijek tako?'
  • 'Možeš li se sljedeći put prvo istuširati?'
  • 'Izgledaš nekako čudno tamo dolje'
  • 'Moja bivša nikad nije imala problema s postizanjem orgazma tijekom seksa'

Najgore uvrede koje su žene rekle muškarcima:

  • 'Drago mi je što ti nije velik kao od mog bivšeg'
  • 'Je li to mikro penis?'
  • 'Misliš li da si možda homoseksualac?'
  • 'Izgledao bi sjajno da vježbaš'.
  • 'Je li ti uopće dovoljno velik da uđe unutra?'
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam