Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Najkraća dionica dosad: Riba preplivao 12 metara do Prežbe

Za sedmi otok, Prežbu, Ribafish se 'ozbiljno' pripremio, čak je zaboravio skinuti i šlape. Nakon napornih 12 metara plivanja, shvatio je da je i zastavicu zaboravio, ali nema veze - projekt ide dalje

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters
7 komentara

Nakon deset dana provođenja projekta RokOtok, Domagoj Jakopović 'Ribafish', neumorno nastavlja osvajati naseljene hrvatske otoke, pa je tako danas došao na red i otok Prežba, do kojeg je od Lastova plivao čak 12 metara.

Osvajanje otoka je zabilježeno i videom, pa pogledajte kako je to izgledalo:

 

Posted by RokOtok on Monday, July 15, 2019

- Evo vidite početak i kraj - komentira snimateljica pri samom početku videa i dodaje da Ribafish između Lastova i Prežbe pliva cijelih 12 metara.

- Evo, zbogom Lastovo - čuje se Ribafish u videu.

- 12 metara kao delfin - čuje se komentar nepoznate žene u videu, koja nije mogla odoljeti komentirati Ribinu tehniku plivanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ljudi, hvala svima na uplatama!!! Plivamo dalje.... 15.7. Lastovo - Prežba! Pošto neće biti lako savladati udaljenost...

Posted by RokOtok on Thursday, June 20, 2019

Nakon jučerašnjih 13 kilometara plivanja u ledenom moru, tijekom čega ga je u više navrata ulovila i 'depra', kako je Riba napisao na Facebooku, jedna kraća dionica je sigurno bila dobrodošla. 

- Nakon sto nas je neumorni Nikša najeo i smjestio u Brni, još nas je dovezao i do punte, pratio do pola kanala i nabavio drona. Što mi baš i nije pomoglo da ne padnem u neku depricu nakon tri sata solo plivanja, pa sam se popeo na brod na petnaestak minuta na kuru deepheatanja ramena - Ribafish je napisao na stranici projekta RokOtok.

- Kad se vratilo u normalu bacio sam se nazad u crnilo, koje je postalo plavetnilo u tih 13.000 metara, sreo jednu ušatu, ušao u ritam, i kad je opet došla kriza - stigla su dva broda, jedan od Lučke kapetanije s našom divnom domaćicom Brunom i drugi s Ljubom iz Tritona koji su me zajedno sa spasiocem Todorom pogurali do kraja. Ukupno, 4:20 sati. Juricu, fališ, vrati se - dodao je.

Napisao je da se danas vraća na Korčulu na kojoj će sutra odmoriti prije nego što krene u osvajanje Šćedra.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message