Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Najljepša priča ljeta #Rokotok: Prvi put u Hrvatskoj plivanjem povezao 50 naseljenih otoka

Najljepša priča ljeta #Rokotok: Prvi put u Hrvatskoj plivanjem povezao 50 naseljenih otoka
14

U trećoj fazi realizacije projekta sve je prošlo dobro, svaki je zacrtani cilj ostvaren, a od neplaniranih izazova važno je spomenuti tek jedan neugodan ubod ose i puknutu japanku

VIDEO

Ispred Ribafisha je zadnji tjedan plivanja u kojem će završiti treću fazu projekta. Radi se o tjednu koji će se pamtiti kao onaj u kojem je po prvi put u Hrvatskoj plivanjem povezano 50 naseljenih otoka.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Projekt #Rokotok je proglašen najljepšom pričom ljeta, i bliži se kraju. Projekt je ove godine startao u Privlaci prvim druženjem na otoku Viru, uz manje i veće izazove na moru i kopnu, uz pomoć svoje vrijedne i spretne posade i divnih otočana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ribafish je do danas doplivao do 48 hrvatskih naseljenih otoka.

U posljednjoj, trećoj fazi projekta, uz njega je zaplivalo tridesetak plivača - na moru su ih pratile brodice, ali i dupini, a na otocima je Rokotočane dočekalo više od 1600 djece i još toliko odraslih.

Ono što je zajedničko druženjima na svim otocima jest uspješno realizirana želja Ribafisha - da s okupljenim klincima popriča o važnosti očuvanja mora i kopna, flore i faune i da ih potakne da više vremena provode u međusobnim druženjima i s roditeljima.

Motivirao ih je da zajedno (o)čiste plaže, a druženje je u prirodi začinio dodatnom avanturom i igrama.

U trećoj fazi realizacije projekta sve je prošlo dobro, svaki je zacrtani cilj ostvaren, a od neplaniranih izazova važno je spomenuti tek jedan neugodan ubod ose na Iloviku i puknutu japanku na Olibu.

Pred Ribafishom i Rokotočanima su još neosvojene Unije, Susak i otočić Košljun s kojeg se u utorak 26.7. pliva do finalne destinacije - Punta na otoku Krku, gdje će završno druženje na rivi kod kućica početi u 18 sati.

- Svi mali i veliki klinci su pozvani pridružiti se i veseliti se zajedno sretnom završetku projekta #Rokotok - kaže Domagoj Jakopović Ribafish.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam