Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Najluksuznije pseće kućice na svijetu - od 2,7 milijuna kuna

Neki psi žive bolje od mnogih ljudi - pokazuje to sav luksuz kojim ih njihovi vlasnici obasipaju, iako - treba li psima baš sve to? Pogledajte što to u tim kućicama vrijedi tolike milijune

9 komentara

Kućica za pse od 2,7 milijuna kuna

Jedna od najskupljih psećih kućica na svijetu stajala je nešto više od 417.000 dolara (oko 2,7 milijuna kuna). Naručio ju je kirurg iz Velike Britanije za svoje dvije doge.

Ovo luksuzno zdanje ima sve što možete zamisliti, od psećih kreveta napravljenih od ovčje kože s kontrolom temperature, velikog plazma TV-a, posebnog ozvučenja vrijednog 250.000 dolara (oko 1,6 milijuna kuna) do spa tretmana slanom vodom.

U stilu talijanske vile - 2,1 milijun kuna

Nešto jeftinije prošla je Paris Hilton koja je kućicu za svoje čivave platila 325.000 dolara (oko 2,1 milijun kuna). Radi se zapravo o kućici u stilu talijanske vile na dvije etaže koja ima crijep i balkon s ogradom od kovanog željeza.

Unutra je nekoliko dizajnerskih jastuka za spavanje s potpisom Louisa Vuittona, male fotelje, grijanje, hlađenje, kristalni luster, ormarići za pseću garderobu, bazen... Vila ima ograđeno dvorište s drvetom kojem je jedina uloga da psi mokre po njemu.

U obliku Taj Mahala - 260.000 kuna

U kategoriju luksuza ušla je u kućica za pse u obliku Taj Mahala za koju je vlasnik izdvojio "skromnih" 40.000 dolara (oko 260.000 kuna).

Pogledajte u videu tri spomenute i još 17 kućica za pse čije cijene se protežu od 30.000 dolara (oko 195.000 kuna) do 250 dolara (oko 1600 kuna):

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message