Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Najnovija kolekcija dizajnerice Jasmine Arnautović snimljena je pred zalazak sunca u Rovinju

Najnovija kolekcija dizajnerice Jasmine Arnautović snimljena je pred zalazak sunca u Rovinju

Plesni partner u kampanji je Vanja Dušić, plesač u osječkom HNK i instruktor latino plesova, a snimali su je na rovinjskoj plaži netom pred zalazak sunca. Fotkao ih je poznati fotograf Goran Čižmešija

Dizajnerica Jasmine Arnautović odlučila je kampanju za ljetnu kolekciju TEXAS 022 snimiti u Rovinju tijekom salsa festivala. Ona inače stoji iza hrvatskog modnog brenda JET LAG, obožava street style, a inspiraciju, kaže, crpi tijekom svojih putovanja po svijetu.

Festival salse okuplja ljude koji vole ovaj ples iz cijelog svijeta, a među njima su se našli i modeli koji nose spomenutu ljetnu kolekciju. Odjeću, izrađenu od čipke, svile, neoprena i jeansa, prezentirali kroz ples.

Bikini s visokim strukom: Retro kreacija silueti daje ženstvenost
Bikini s visokim strukom: Retro kreacija silueti daje ženstvenost

Ana Laura Kapetanović je top model iz Osijeka, a trenutno živi u Londonu. Karijeru je počela u Parizu. Biše godina je bila muza dizajnera Albera Elbaza za modnu kuću Lanvin. Bila je ekskluzivni model i snimila nekoliko kampanja. Također, pojavila se u svjetskim izdanjima magazina Vogue, Harper’s Bazzar, L’Officiel, Numero…

Plesni partner u kampanji je Vanja Dušić, plesač u osječkom HNK i instruktor latino plesova, a snimali su je na rovinjskoj plaži netom pred zalazak sunca. Fotkao ih je poznati fotograf Goran Čižmešija. 

Sve fotografije spomenute kolekcije možete pogledati u foto galeriji:

26
| Foto: Goran Čižmešija

Kolekcija JET LAG dostupna je, između ostalog, i u rovinjskom concept dućanu Moncalvo 13.