Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Najnoviji makeup trendovi za jesen - otkrijte što će se nositi

Najnoviji makeup trendovi za jesen - otkrijte što će se nositi
18

Ljepota je ove jeseni pomalo kontradiktorna - nosi se i prirodni look, ali i izrazito naglašene usne, smokey eyes u različitim bojama te odvažna narančasta sjenila

VIDEO

Ako se ne volite previše šminkati, ove jeseni konačno biste mogli doći na svoje. Minimalna šminka odnosno što prirodniji izgled opet je "u modi". Najteže je postići svježi izgled koji će naglasiti vašu prirodnu ljepotu, a da pritom ne pretjerate sa šminkom. Sve što trebate je pronaći podlogu koja savršeno odgovara vašem tenu, sjenilo u neutralnoj boji, odnosno nijansu do dvije tamnije od vaše kože, maskaru koja će naglasiti vaše oči, nježno rumenilo za jagodice te sjajilo ili ruž u boji mesa. 

Pri tom je važno ne pretjerati u nude makeup-u, pogotovo s bjelinom ili bijelim sjenilima. Važno je postići prirodan i zdrav izgled. 

Vamp usne

Ova jesen je u znaku kontradiktornosti. S jedne strane tu je prirodni look, gotovo bez šminke, dok se s druge strane nose ruževi za usne u jarkim bojama, pomalo neobičnima za usne. Nose se narančaste, crvene, tamnocrvene i tamnoljubičaste nijanse. Ovaj trend nametnuli su modni znalci Diane von Furstenberg i Yves Saint Laurent, koji su ga kombinirali sa savršenim porculanskim tenom. 

Guste prirodne obrve

Ako ste jedna od onih s malom gušćim obrvama, ne brinite - i vaše vrijeme je došlo. Savršeno počupane tanke obrve su prošlost, a pomalo dječački izgled je opet in. Ove jeseni svoje obrve slobodno istaknite olovkom kako bi što bolje došle do izražaja i izgledale prirodno i razbarušeno. 

Smokey eyes u raznim bojama

Smokey eyes uvijek je "in", posebno za izlaske. Jedina razlika je u tome što se ove godine možete poigrati raznim bojama, od zelene, plave do tamnoljubičaste. Dosadi li vam klasičan smokey, možete ga zamijeniti življom varijantom i sigurno ćete biti zamijećeni. 

Tuš - linija koja čini čuda

Jedna linija čini čuda, zato se ove godine primite tuša ili olovke i naglasite svoje oči. Dajte mašti na volju, isprobajte tanke linije za klasični look, debele za dramatični izgled ili blago ukošene linije za look 70-tih. 

Narančasto sjenilo

Za one malo odvažnije tu je i narančasto sjenilo. Možete ga nanijeti samo na kapak ili do obrve, pa čak i kombinirati sa jarkom ružičastom. U svakom slučaju ovaj makeup nosit će sve trendseterice koje drže do sebe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'