Lifestyle

Komentari 109

Najseksi baka na svijetu otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

Najseksi baka na svijetu otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

Gina Stewart iz Australije svojim mladenačkim izgledom oduševljava pratitelje na društvenim mrežama, a sada je otkrila kako uspijeva tako dobro izgledati iako je napunila 50 godina, a već je i baka

Australki rijetko tko vjeruje kada im kaže da ima 50 godina i da je baka. Mnogi je pitaju koja je tajna njezinog izgleda, a ona uvijek odgovara kako je zdrava prehrana jednako važna kao i zdrav duh.

POGLEDAJTE VIDEO: Najseksi baka na svijetu

- Uistinu vjerujem da je duh jači od materije. Najbolji savjet je da pokušate biti smireni. Znam koji su moji izvori stresa i trudim se smanjiti njihov utjecaj na mene što je više moguće. Ukoliko se ipak nađem preplavljena situacijom ili doživim stres, u sebi pronađem mirno mjesto i ponovno napunim baterije prije nego krenem dalje - objasnila je.

Gina, koja ima preko 300.000 pratitelja na Instagramu vjeruje u moć pozitivnog razmišljanja i eliminiranja negativnosti u životu. Osim što pozitivno razmišlja, ova baka redovito šeće, pije puno vode i pokušava se zdravo hraniti.

- Živim blizu plaže i volim bosa šetati uz more svaki dan. Napravim 10.000 koraka dnevno, a to mi pomaže održati dobro raspoloženje. Uz to pijem i puno vode i jedem antioksidanse. Borovnice su moje omiljeno voće - rekla je.

Svoj 50. rođendan proslavila je u luksuznom resortu, ali i tijekom slavlja pazila je što jede.

- Iz prehrane sam izbacila sav gluten i puno se bolje osjećam kada jedem puno malih obroka sa zdravim namirnicama. Mislim da smo ono što jedemo, osjećamo i mislimo. Sve to nas hrani na raznim razinama svaki dan - zaključila je, piše Mirror.

Najčitaniji članci