Obavijesti

Lifestyle

Komentari 61

Najsmješniji znakovi Zodijaka: S kim ćete se valjati od smijeha, a s kim umirati od dosade...

Najsmješniji znakovi Zodijaka: S kim ćete se valjati od smijeha, a s kim umirati od dosade...

Zvijezde mogu odrediti i kakav nam je smisao za humor te neki znakovi bez imalo muke nasmijavaju sve oko sebe, dok je nekima teško ispričati i običan vic. Saznajte koji je znak najsmješniji, a koji je na zadnjem mjestu

VIDEO

1. Strijelac

Humor Strijelcima dolazi bez imalo muke i oni su daleko najsmješniji znak Zodijaka. Poznati su po tome što mogu pronaći humor u svakoj situaciji i oni su redovito onaj prijatelj zbog kojega se svi u društvu valjaju od smijeha čim ga vide. Odlični su kada ste u krizi jer će pronaći nešto oko čega se možete zajedno smijati čak i u najgorim situacijama. Uz to, fantastično pričaju priče i svi bi trebali imati barem jednog Strijelca u svom društvu.

POGLEDAJTE VIDEO - ŠEST VRSTA SMIJEHA:

Pokretanje videa...

01:02

2. Vaga

Prijateljski nastrojene Vage su društveni leptirići Zodijaka, a ujedno su i jedan od najsmješnijih znakova. Hrane se energijom drugih i ako se svi oko njih smiju, i oni će se smijati. To ponekad znači i da će se osramotiti kako bi nasmijali sve oko sebe, ali to će im rijetko tko zamjeriti jer njihove fore obično svima budu urnebesne.

3. Blizanci

Blizanci imaju talent za podbadanje i pametne dosjetke im prirodno padaju na pamet. Imaju i rijedak talent za zadirkivanje drugih, bez da prijeđu granicu, a to je vjerojatno zato jer se isto tako dobro znaju našaliti i na vlastiti račun. Od njih nemojte očekivati dugačke smiješne priče, ali možete se pouzdati da će o svemu uvijek imati sarkastični komentar.

Najinteligentniji horoskopski znakovi - od prvog do zadnjeg
Najinteligentniji horoskopski znakovi - od prvog do zadnjeg

4. Ovan

Poznati su po svojem blesavom i opuštenom humoru. Ovi prirodni vođe će koristiti šale kako bi se svidjeli drugima. Vole i fizički humor te će često raditi smiješne face, čudno hodati i raditi bilo što kako bi nasmijali druge. Jedino moraju pripaziti da se pritom ne ozlijede.

5. Lav

Fotolia

Lavovi su prirodni izvođači i vole biti u centru pažnje, a humor im u tome pomaže. Oni pričaju priče pune pretjerivanja, gestikuliranja i glume kako bi pojačali dojam svoje šale, ali moraju pripaziti da ne pretjeraju u tome. Kada pronađu pravu mjeru, jedni su od najsmješnijih prijatelja koje možete imati.

6. Škorpion

Ovi ljubitelji crnog humora moraju biti oprezni kako u svojim šalama ne bi odlutali u teritorij u kojem nekoga vrijeđaju i paziti da ne pretjeraju. Pogotovo moraju dati svojim 'novim' prijateljima vremena da se upoznaju s njihovim šalama.

Znakovi koji uvijek ispune ono što su obećali, i oni koji baš i ne
Znakovi koji uvijek ispune ono što su obećali, i oni koji baš i ne

7. Djevica

Djevice su vladari sarkazma, a humor im je prilično suh, a često i na vlastiti račun. Oni će uvijek prvi istaknuti ironiju u situaciji ili umanjiti napetost pametnom dosjetkom. Njihov humor ne leži svakome, ali kada pogode metu, onda se oko njih svi valjaju od smijeha.

8. Ribe

Ako vas zanimaju dugačke, ali urnebesne priče, onda su Ribe ono što tražite. Ipak, baš zato što se ponekad znaju zapetljati u vlastite priče, Ribe znaju izgubiti publiku usred šale i trebale bi pripaziti da ne 'šaraju' od teme do teme već da se drže poante.

9. Bik

Bikovi su poznati kao samozatajni i opušteni, a takav im je i humor. Oni nisu od onih koji će se derati kako bi svi mogli čuti njihovu šalu, nego će prije došapnuti urnebesnu dosjetku nekome tko sjedi kraj njih. Iako može biti zabavno dijeliti šalu u uskom krugu ljudi, možda bi trebali ponekad i ostalima reći što je toliko smiješno, što se više ljudi smije, to bolje.

10. Rak

Rakovi su vladari humora na vlastiti račun, što je urnebesno za ljude koji znaju da oni ne misle uistinu tako, ali može biti neugodno onima koji ne shvate šalu. Uz to, vole i direktan humor, na koji se ponekad treba naviknuti, ali odlično sjeda onima koji u njemu uživaju. Rakovi bi trebali biti sigurni da svi oko njih razumiju njihove šale, onda će se oko njih svi ubrzo valjati od smijeha.

11. Vodenjak

Vodenjaci nisu ovako daleko na listi zato što nisu smiješni, nego zato što vole uživati u humoru drugih više nego sami zbijati šale. Uz to, kada ih tek upoznate, oni se drže prilično zatvoreno i svoj smisao za humor podijelit će samo s odabranima jer se pred strancima osjećaju izloženo. 

Horoskopski znakovi u seksu - od najboljeg sve do najgoreg
Horoskopski znakovi u seksu - od najboljeg sve do najgoreg

12. Jarac 

Svaki znak ima potencijal biti smiješan, ali Jarci nekako više vole zadržati ozbiljno lice nego sa svijetu pokazati svoje emocije, ili osmijeh. Njihov humor je dosta suh i mnogi ga ne razumiju. Jarci bi se trebali opustiti i ponekad se našaliti na svoj račun, možda tada i uspiju nekoga nasmijati, piše PureWow.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa