Obavijesti

Lifestyle

Komentari 22

Najstarija kći Billa Gatesa: Ja sam rođena privilegirana, imam mogućnosti da to iskoristim

Najstarija kći Billa Gatesa: Ja sam rođena privilegirana, imam mogućnosti da to iskoristim
1

Kćerka milijardera Bill Gatesa, Jennifer, diplomirala je ljudsku biologiju na Stanfordu te je nakon toga upisala medicinsku školu. Osim toga, strastveni je obožavatelj jahanja, a jaše od svoje šest godine

VIDEO

Jennifer Gates, najstarija kći milijardera Billa i Melinde Gates, nedavno je dala intervju u časopisu Sidelines Magazine gdje je raspravljala o svom odgoju.

Rođena sam privilegirana. Mislim da je riječ o tome da iskoristim te mogućnosti i naučim od njih da pronađem stvari koje me zanimaju i nadam se da učinim svijet malo boljim mjestom, ispričala je. 

POGLEDAJTE VIDEO: Bill Gates ulaže u cjepivo protiv korone

Pokretanje videa...

01:32

Jennifer Gates (24) najstarija je kći milijardera Billa i Melinde Gates. Ima dvije mlađe sestre, Rory i Phoebe.

Nadahnuta pedijatrom iz djetinjstva, upisala je i završila, prvu godinu medicinske škole Mount Sinai Icahn. Osim medicine, obožava i jahanje. Ona jaše od svoje šeste godine, a odrastajući natjecala se protiv Eve Jobs, kćerke pokojnog Stevea Jobsa.

Iako je njezin otac poznat po osnivanju Microsofta, poduzetnik je izvijestio da njegova djeca ne odrastaju za ekranom. Jennifer nije bilo dopušteno posjedovanje telefona sve dok nije napunila 14 godina. 

Diplomirala je ljudsku biologiju na Sveučilištu Stanford 2018. godine te je nakon toga uzela godinu dana slobodno kako bi se usredotočila na jahanje, prije nego je krenula u medicinsku školu. Za Sidelines Magazine rekla je da ju je vlastiti pedijatar iz djetinjstva nadahnuo da se bavi medicinom.

Jedan od njenih najdražih konja zove se Alex

- On je super sladak, prizemljen, lagan. S njim možete ići brzo, a i dalje ćete imati puno samopouzdanja - rekla je Jennifer, a prenosi Insider.

Kako bi podržao njezinu strast, njen je otac krenuo u kupovinu nekretnine u Wellingtonu na Floridi. Miami Herald izvijestio je da je 'bacio' 37 milijuna dolara kako bi kupio čitav niz nekretnina u blizini imanja Laurene Powell Jobs.

Jennifer se natjecala protiv Eve Jobs, kao i drugih poznatih, poput kćeri Michaela Bloomberga, Georgine, kćeri Brucea Springsteena, Jessice i kćeri Stevena Spielberga, Destry.

Dok je bila studentica na Stanfordu, rekla je kako je zbog jahanja i studiranja bila zauzeta, ali da uživa u jednom i u drugom.

Uz svoje obrazovanje i jahanje, Jennifer također pronalazi vremena i za putovanja. Njezin Instagram ističe prošla putovanja u Kuvajt, Španjolsku, Australiju i druga uzbudljiva mjesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filtered by @moonstarsandshine, taken by @nayelnassar ✨ love my women so much!!!

Objavu dijeli Jennifer Gates (@jenniferkgates)

Bill Gates odlučan je u namjeri da njegova djeca otkriju svoj vlastiti put u životu. Godine 2011. rekao je da će njegova djeca dobiti 'mali dio' njegovog bogatstva, za koji Forbes procjenjuje da trenutno iznosi 108,6 milijardi dolara. 

- To će značiti da moraju naći svoj put - rekao je.

Jennifer trenutno pohađa medicinsku školu Mount Sinai Icahn. Upravo je na daljinu završila prvu godinu, a svi njeni tečajevi privremeno su premješteni online zbog korona virusa.

New York Post izvijestio je da su joj roditelji 2017. godine kupili stan u vrijednosti 5 milijuna dolara koji je samo blok od medicinske škole koju pohađa.

Poput svojih roditelja, Jennifer je također izrazila interes da iskoristi svoju privilegiju za pomaganje drugima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'