Lifestyle

Komentari 0

Najstariji i najšarmantniji: Miss Eva ima 99 g., Mister Josip 80

Najstariji i najšarmantniji: Miss Eva ima 99 g., Mister Josip 80

Najstarija korisnica doma za starije i nemoćne u Zadru Eva Avramović žiri je osvojila porukom: Plešite, život provedite u veselju i pjesmi! Mister je svoju titulu zaslužio odličnim plesom

Šarm je definitivno kriterij koji je presudio u izboru Miss i Mistera za 2020. godinu, rekli su nam u Domu za starije i nemoćne Ivan Pavao II. u Biljanima nedaleko od Zadra. 

Uz malu pomoć zaposlenica Doma, natjecatelji i natjecateljice su zasjali pred žirijem, a kako izbor nije bio nimalo lagan, žiri je misicom proglasio najstariju korisnicu Evu Avramović, a misterom Josipa Zubovića. 

U izboru je sudjelovalo 20-ak od ukupno 95 korisnika doma. Prijavili su se sami, a onima kojima je to bilo potrebno, na pistu i pred žiri izašli su uz pomoć zaposlenika. 

- Frizure im je radila naša frizerka zaposlena u Domu, pomogli smo im oko odijevanja, a oni koji nisu mogli sami proštetati pistom, dobili su pratnju - rekla nam je socijalna radnica Ines Ikić te dodala da se u izboru nije samo ocjenjivala ljepota. Presudio je sveukupni dojam. A na odluku žirija najviše su utjecala pitanja na koja su korisnici odgovarali. - Natjecatelji su tri puta izlazili na pistu. Odgovarali su i na pitanja i tu je svakako bez premca bila Eva Avramović (99), naša najstarija korisnica. Osim izgledom, ona nas je doslovno osvojila šarmantnim odgovorima. Tako je na pitanje o aktivnosti u kojoj je često uživala i koja ju najviše veseli govorila o plesu. Na kraju nam je savjetovala da se što više bavimo plesom te da život, a ponajviše mladost provedemo u veselju i pjesmi - kažu nam u Domu. I Mister Doma za starije i nemoćne Ivan Pavao II. voli plesati. On je žiri osvojio plesnim koracima. 

- Josip Zubović (80), kod nas je oko dvije godine, vrlo je blage naravi i iznimno je duhovit. A kada je zaplesao pred nama, jednostavno smo znali da titula mora pripasti njemu - kaže nam socijalna radnica te dodaje da često svojim korisnicima pripremaju ovakve aktivnosti na koje se oni rado odazivaju pa se Domom šire smijeh i veselje.   

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci