Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Najveći narcisi Zodijaka: Lav je 'žrtva', a Škorpion će učiniti sve kako bi dobio ono što želi...

Najveći narcisi Zodijaka: Lav je 'žrtva', a Škorpion će učiniti sve kako bi dobio ono što želi...
3

Oni su spremni na sve kako bi postigli svoje ciljeve. Puni sebe, posvećeni sebi, često ne vide štetu koju mogu učiniti drugima. Potrebno im je puno pažnje, jer ne mogu podnijeti nedostatak iste

VIDEO

1. Lav

Lavovi su toliko puni sebe da ih nije teško kategorizirati kao narcise. Oni iskreno vjeruju da se svijet okreće oko njih i da imaju pravo činiti sve što hoće kako bi stvari zadržali takvima. Oni izgledaju vrlo samouvjereno, ali su potajno nesigurni baš kao sve narcisoidne osobe.

Često nekoga obasipaju s pažnjom, darovima, porukama i cvijećem, a onda kada se osoba zakači, sva ta ljubav nestaje dok se ne počnu bojati da se objekt njihovog ljubavnog bombardiranja povlači, onda to sve čine ispočetka. Lav će učiniti gotovo sve kako bi zadovoljio svoje želje i ne zanima ga tko će biti povrijeđen u tom procesu. Ako se pokušate udaljiti od narcisoidnog Lava, on će se prikazati kao žrtva, kako bi privukao još više pažnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

2. Škorpion

Škorpioni kad su uravnoteženi, nisu tako narcisoidni, ali pazite ako su nedavno bili povrijeđeni ili izdani jer tada postaju iznimno usredotočeni na osvetu. Kada je Škorpion na ratnom pohodu, ne zanima ga tko će biti povrijeđen i što mora učiniti kako bi se osvetio. Kad se radi o poravnavanju računa, može biti hladan, proračunat i agresivan. Ponekad se čini da ne vidi koliko je pogrešno iskoristiti druge kako bi dobio ono što želi. Škorpioni imaju talent za potpuno blokiranje ljudi i njihovo brisanje iz svojih života.

Grozne navike horoskopskih znakova u vezama: Poradite na njima i dođite do prave ljubavi
Grozne navike horoskopskih znakova u vezama: Poradite na njima i dođite do prave ljubavi

3. Vodenjak

Ako ste optužili Vodenjaka za narcisoidnost, on će reći da ste pogriješili i da je samo neovisan. Ali oni mogu biti neovisni do točke u kojoj ne razmišljaju o ničem drugom osim o vlastitim željama. Možda će htjeti pomoći svima, ali ne ako je u to uključeno previše osjećaja. Vodenjaci imaju sve osobine narcisoidne osobe. Oni će također iskoristiti druge za vlastite ciljeve, a ponekad je i njihov dobrotvorni rad samo način privlačenja pozornosti i sljedbenika. Oni vole tu vrstu pozornosti. Ne očekuju da ih većina razumije, jer su bolji od većine. Vodenjaci misle da znaju sve bolje od vas i ako vas koriste za vlastite ciljeve, onda biste trebali biti polaskani. I sve to ih čini jednim od najatraktivnijih narcisoidnih znakova Zodijaka.

Handsome narcissistic proud young woman

4. Djevica

Djevica ima barem jednu narcisoidnu osobinu, a to je da je uvjerena da je uvijek najgenijalnija u prostoriji. Djevice su pune sebe i imaju podatke koji će to i potvrditi, jer ništa ne vole više od istraživanja. Možda zato što su toliko pametne, vrlo su dobri lažovi i lažu kako bi dobili ono što žele, pogotovo kada žele pažnju. Narcisi traže savršenstvo. Oni žele savršenog partnera, savršenu kuću, savršen posao. Narcisi se mogu ponašati arogantno ili pretjerano.

5. Ovan

Ovnovi su više nepromišljeni nego što su narcisoidni. Oni ne razmišljaju uvijek o drugima, često ne uzimaju u obzir čak ni voljenu osobu. Ovan učini ono što želi i ako je to i drugima u redu, to je super, ako ne, to nije njegova briga. On zna da mu nisu potrebni drugi da bi dobili potvrdu od njih, oni će to učiniti sami. Samo nemojte pokušavati osporiti njegov superiorni status jer će vam objaviti rat.

6. Bik

Bikovi su točno u sredini na ovoj listi. Mogu biti prilično suosjećajni prema drugima, ali i oni najviše brinu o sebi. Uostalom, obično mnogo vole sebe, samo se ne hvale onoliko koliko i neki drugi znakovi. Ipak, Bikovi i narcisi imaju neke zajedničke stvari. I jedni i drugi obično uvijek žele da se stvari odvijaju onako kako su oni to zamislili i oboje imaju intenzivne probleme s ljutnjom. Oni su veliki manipulatori koji mogu biti površni i materijalni.

Ovo su moćni brojevi životnog puta: Je li i vaš među njima?
Ovo su moćni brojevi životnog puta: Je li i vaš među njima?

7. Strijelac

Ako stanete na put Strijelcu u njegovoj namjeri da dobije ono što želi ili mu zasmetate na bilo koji način, požalit ćete. Kada je riječ o tome što je u njegovom umu, nemoguće mu je vidjeti stvari iz perspektive druge osobe. Ne razumije zašto se netko ne bi ponašao na isti način kao i oni pa kad koriste manipulacijske taktike kako bi drugi učinili ono što oni žele od njih, ne vide kako je to pogrešno. Strijelci nisu pakosni na način na koji to znaju narcisi biti, već su samo nezreli i egocentrični, piše Atma.

8. Rak

Rakovi mogu biti zahtjevni i znaju koristiti sve trikove pomoću kojih će zadobiti pažnju, ali su previše suosjećajni da bi bili pravi narcisi. Oni bi se zapravo osjećali loše kada bi nekoga iskoristili za vlastite ciljeve. Mogu biti ovisni o drugima, pesimistični i vrlo sumnjičavi, ali nisu arogantni, neemotivni ili neugodni. Kada Rak postane emocionalno povrijeđen, može postati vrlo usmjeren na sebe i obuzet osjećajem samosažaljenja. 

9. Blizanci

Blizanci su previše neorganizirani da bi bili dobri narcisi. Pametni su, ali ne žele iskorištavati druge za svoje potrebe. Oni mogu biti narcisoidni kada razgovaraju o sebi, ali čak i tada ne žele povrijediti nikoga, već im se jednostavno sviđa zvuk vlastitog glasa. Blizanci su pametni i vrlo društveni, a to su korisne osobine ako ste narcis, međutim Blizanci su previše ljubazni i promišljeni da bi bili pravi narcisi.

10. Vaga

Vaga može biti vrlo varljiva i površna. Voli lijepe stvari i lijepe pojedince i iskoristit će svoj šarm kako bi došla do njih. Sve Vage uživaju u privlačenju pozornosti i naravno očekuju poseban tretman, ali nisu hladne ni arogantne. Vage pokušavaju izbjeći sukobe i raditi stvari koje bi mogle uzrokovati patnju drugih. One vole govoriti o sebi i svojim postignućima svima koji će ih slušati i pretjerivati ​​će s tim stvarima ako osjete da slušatelj nije dovoljno impresioniran. Nije bitno ako ste nešto učinili jednako dobro kao i ona, Vaga će vam reći da je to ona učinila to bolje.

11. Jarac

Jarac je previše pouzdan i savjestan da bi bio ekstremno narcisoidan. Ali to ne znači da nema nekih narcisoidnih osobina. Jarac može biti ponešto proračunat i hladan kada je u pitanju postizanje osobnog cilja. Ako je bio narcisoidan, to vjerojatno ima veze s njegovim radom ili karijerom; manipulacija voljenom osobom nije mu opcija.

12. Ribe

Budući da su Ribe obično bespomoćne, oni ne žele biti narcisi. Imali bi previše problema s izračunima, hladnoćom i neosjetljivosti, a te osobine idu protiv svih njihovih ideala. Ribe se ugodnije osjećaju kao sljedbenici nego kao vođe i vjerojatno nemaju potrebnu energiju da budu narcisi.

Najveće blebetuše Zodijaka: Vole puno pričati, ali nikad ne slušaju druge dok govore
Najveće blebetuše Zodijaka: Vole puno pričati, ali nikad ne slušaju druge dok govore
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju