Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Nakon četiri sata: Riba plivao 13 km i doplivao do Lastova...

Unatoč ledenom moru Ribafish i njegov suplivač Todor spremno su uskočili u njega ujutro oko 5.30 sati te započeli novu avanturu. Danas su došli do šestog otoka, Lastova gdje će navečer biti okupljanje

Foto: Facebook
8 komentara

Oko šest sati ujutro krenuli su s najbližeg rta Korčule prema Lastovu. Uz njega je zaplivao Todor, spasilac i volonter Crvenog križa. 

- Jučer je na Korčuli podijeljeno 360 poklona. Ne vjerujem da će išta nadmašiti Korčulu. Krećemo lagano u avanturu, sa mnom je i Todor spasilac i volonter Crvenog križa koji će biti uz mene. Bura puše u leđa, valovi su nula, vrijeme je idealno. More je ledeno jer je bura, ali sreća je što nema puno valova - rekao je Ribafish prije nego što je uskočio u ledeno more i započeo avanturu do Lastova.

Nakon sat vremena plivanja malo su zastali kako bi se odmorili. 

- Plivamo jedan sat i dvije minute. Za sat vremena preplivali smo 3.300 metara, a ispred nas je još nekih 9.000 - 9.500 metara. Trećina puta je prijeđena. Htio sam se pohvaliti da sam vidio jednu ušatu stvarno je predivno  kao da si u nekom velikom beskrajnom plavom akvariju. Uglavnom za nekih tri sata sam na obali Lastova - poručio je iz vode Riba.

Nakon četiri sata plivanja i prijeđenih 13 kilometara stigli su do Lastova i osvojili šesti otok po redu..

- Hvala Todoru što je plivao sa mnom, 13 kilometara  u četiri sata i 20 minuta. Usne su mi kao kod djeteta koje je prvi put skočilo u more. Prekrasno je vrijeme, nije bilo valova. U jednom trenutku popeo sam se na brod jer me je rame ubijalo. Nakon masaže bilo je bolje. Stavrno sam umoran zato se tek navečer družimo, pričamo  dijelimo knjige i igrače - rekao je umoran ali sretan Ribafish

Danas će biti druženje u Mihajli oko 18 sati. Do tada će se Ribafish nakon prijeđenih 13 kilometara, malo odmoriti.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message