Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Nakon seksa: Lav pita zar nije super, a Ovan kaže da bi opet

Nakon seksa: Lav pita zar nije super, a Ovan kaže da bi opet
6

Za Ovna seks je poput lova, kod Bika svi parametri moraju biti zadovoljeni, a Blizanci i Vodenjaci ne robuju predrasudama. Otkrijte što tko kaže nakon čina...

VIDEO

Ovan: "Ajmo opet!"

Pripadnici ovog znaka imaju puno seksualne energije, a od partnera očekuju otvorenost prema eksperimentiranju i izdržljivosti. U seksu vole dominirati, a predigra im nije uvijek nužna. Nakon prve runde, spremni su za drugu...

Bik: "Gladan sam, idemo nešto pojesti?"

Pripadnici ovog znaka u seksu znaju što žele i nije ih sram to pokazati. Neiskusni i plašljivi ljubavnici definitivno nisu za njih, makar će kod prvog seksa i oni biti malo suzdržani, ali tek toliko da vide s kime "imaju posla". Kako vole spajati zadovoljstva, nakon seksa vrlo rade prelaze na hranu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Blizanci: "Gdje je daljinski?"

Pripadnici ovog znaka vješti su ljubavnici, a za njih dobar seks ne mora biti nužno i rezultat ispunjavajuće veze. On im može biti posebno i uzbudljivo iskustvo s nekim tko uopće nije za njih. Skloni su raznim fetišima, pa i perverzijama. Nakon seksa bit će opušteni, a omiljena razonoda im je TV.

Rak: "Koji je tvoj stav o braku?"

Iako djeluju samozatajno, pripadnici ovog znaka vrlo su senzualni ljubavnici koji u seksu vole puno dodira i predigru. Ako odnos dođe u seksualnu fazu, kod njih se obično javljaju dublje emocije, pa ih tada okupira osjeća li partner to isto.

Lav: "Zar nisam super?"

Pripadnici ovog znaka često su pomalo divlji ljubavnici, a seks je za njih rijetko nježan i polagan. Uvijek su spremni za akciju, a to čak vide i pitanjem časti jer sami sebe doživljavaju kao seks-životinje. Nakon vruće seanse, moraju provjeriti je li njihov partner očaran njihovim vještinama.

Djevica: "Idemo na tuširanje!"

Pripadnici ovog znaka su i u seksu perfekcionistički raspoloženi, pa žele dugu i uzbudljivu predigru, žestok seks i obavezno maženje poslije odnosa. Ipak, nisu imuni na seksualne fantazije i perverzije koje im nikad ne biste pripisali. Nakon seksa slijedi obavezno tuširanje.

Vaga: Meni je bilo odlično, a tebi?"

Pripadnici ovog znaka su pravi majstori u zavođenju, a u seksu imaju puno želja i fantazija za koje im treba dugo vremena da bi otkrili partneru. Predigra im je iznimno bitna, a ne pokaže li partner jednak entuzijazam, tj. ako im ne da dovoljno komplimenata, obavezno će provjeriti nije li nešto u redu "suptilnim pitanjem".

Škorpion: "Hoćeš da te odvežem?"

Pripadnici ovog znaka seksu su posvećeni više nego bilo koji drugi znak Zodijaka, a njihov je znak gotovo postao sinonim za snažan libido. Najbitnije im je da seks nije rutinski, a da se njih pita stalno bi mijenjali lokacije i moguće radnje, kao i igrice koje obožavaju.

Strijelac: "Ja ću zvati tebe..."

Pripadnici ovog znaka seks vide kao dobru zabavu i nezaobilazan začin životu, a iako su njegovi veliki obožavatelji, samo maženje će više povezivati s ljubavlju nego igrice u krevetu. Nisu sramežljivi, premda nisu ni toliko liberalni koliko sami misle, a smatra se kako prednjače po broju seksualnih parova u usporedbi s drugim znakovima.

Jarac: "Imaš vizitku, kako ćemo se naći?"

Pripadnici ovog znaka za mnoge su veliko iznenađenje u krevetu, gdje pada njihova maska suzdržanosti i samokontrole. Vrlo su strastveni ljubavnici, ali pod uvjetom da im je partner netko s kim su na istoj valnoj duljini. I u krevetu se često znaju razočarati. Koliko god seks bio strastven, razgovor s Jarcem nakon njega baš i nije.

Vodenjak: "A da probamo sad u krevetu?"

Kod pripadnika ovog znaka postoji značajna razlika u pristupu seksu - s obzirom na to je li riječ o onom na jednu noć ili s partnerom kojeg vole. Uživat će i u jednom i u drugom, mada će znatno perverzniji biti sa stalnim partnerom, pa im neće biti strano "pohvatati" se bilo gdje.

Ribe: "Kako se ono zoveš?"

Koliko god ponekad djeluju sramežljivo, pripadnici ovog znaka to definitivno nisu u krevetu. Kao ljubavnici su domišljati i daju sve od sebe da udovolje partneru, a isto očekuju zauzvrat. Nisu im strane strastvene afere u kojima ih ponese fizička privlačnost, pa mogu završiti s nekim u krevetu i prije nego ga bliže upoznaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno