Lifestyle

Komentari 7

Napisao je kćeri pismo: Nije na tebi držati ga zainteresiranim

'Vjeruješ li u svoju vrijednost, biti ćeš privlačna u onom najvažnijem smislu: privući češ dečka koji je sposoban oboje zainteresirati i želi provesti svoj život uloživši sav svoj interes u tebe'

Pismo koje se brzo razgranalo internetom napisao je dr. Kelly Flanagan, a posvećeno je njegovoj kćeri 'slatkici', ali i njegovoj supruzi te svim ženama svijeta, prenosi lifeasmama.com.

Draga slatkice,

nedavno smo tvoja majka i ja tražili odgovor na Googleu. Na pola unosa pitanja Google je izbacio popis najpopularnijih pretraživanja na svijetu. Na vrhu popisa se nalazilo pitanje 'Kako ga zainteresirati?'.

To me zapanjilo. Pogledao sam nekoliko članaka o tome kako biti seksi i seksualan, kada mu odnijeti pivo umjesto sendviča i načine kako se osjećati pametno i superiorno.

I naljutio sam se.

Malena, nikada nije bio, i neće biti tvoj posao 'držati ga zainteresiranim'.

Malena, tvoj jedini zadatak je spoznati duboko u svojoj duši - na onom nepokolebljivom mjestu koje nije pogođeno odbacivanjem i gubitkom i egom - da si ti vrijedna interesa (Ako se možeš sjetiti da su i svi drugi vrijedni interesa, gotovo da ćeš dobiti životnu bitku. Ali to je pismo za neki drugi dan).

Vjeruješ li u svoju vrijednost, biti ćeš privlačna u onom najvažnijem smislu: privući ćeš dečka koji je sposoban oboje zainteresirati i želi provesti svoj život uloživši sav svoj interes u tebe.

Malena, pričam ti o dečku kojeg ne trebaš držati zainteresiranim jer on zna da si ti interesantna.

Nije me briga drži li laktove na stolu za večerom - sve dok promatra kako se tvoj nos mreška dok se smiješ. I tada te ne može prestati gledati.

Nije me briga hoće li odigrati malo golfa sa mnom - sve dok se može igrati s djecom koju mu daješ i diviti se divnim i frustrirajućim načinima kako liče na tebe.

Nije me briga ako ne slijedi svoj novčanik - sve dok slijedi svoje srce koje ga uvijek vraća nazad tebi.

Nije me briga je li on jak - sve dok ti daje prostora da njeguješ snagu koja ti je u srcu.

Posebno me je briga za koga glasa - sve dok se budi svako jutro i svaki dan izglasa staviti te na počasno mjesto u vašem domu i časno mjesto u svojem srcu.

Nije me briga za boju njegove kože - sve dok oslikava platno vaših života strpljivošću, požrtvovnošću, ranjivošću i nježnošću.

Nije me briga u kojoj je religiji odgajan - sve dok je odgajan da cijeni sveto i zna da je svaki trenutak života i svaki trenutak života s tobom duboka svetinja.

I na kraju, malena, jedina stvar koju bi trebala učiniti da ga 'zainteresiraš' je to da budeš svoja.

Tvoj vječno zainteresirani momak,

Tata

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

mm

Najčitaniji članci