Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Napravila mužu pub u dvorištu kako bi ga zadržala kod kuće

Moj suprug Paul je oduvijek volio svako malo skočiti u lokalni pub i nikako ga nisam mogla zadržati kod kuće. Razmišljala sam i došla do ideje sagraditi vlastiti u dvorištu, rekla je njegova žena Jayne Tapper

WIFE BUILDS HUSBAND PUB IN GARDEN
Foto: CATERS NEWS / Caters News / Profimedia
26 komentara

Paul Tapper, inženjer iz Newton Abbota u Velikoj Britaniji oduvijek je obožavao odlaziti u lokalni pub, no njegova supruga Jayne (48) smatrala je da tamo provodi previše vremena pa mu je pub izgradila u dvorištu obiteljske kuće. Nazvala ga je ' The Doghouse Inn'.

Ova majka troje djece i medicinska sestra po struci, osim što voli vidjeti supruga bliže kući, kaže da će u vlastitom pubu organizirati i zabave za prijatelje i obitelj.

WIFE BUILDS HUSBAND PUB IN GARDEN | Autor: CATERS NEWS / Caters News / Profimedia Foto: CATERS NEWS / Caters News / Profimedia

- Moj suprug Paul je oduvijek volio svako malo skočiti u lokalni pub i nikako ga nisam mogla zadržati kod kuće. I tako, razmišljala sam i došla do ideje sagraditi vlastiti u dvorištu. Kada me pitaju gdje mi je suprug, kažem im 'u kućici za pse' (doghouse) - ispričala je.

Otkrila je i koliko ju je to stajalo

- Najskuplje je bilo izravnati dvorište i to je stajalo 15.000 funti (oko 132.000 kuna), a početna gradnja kabine došla je oko 2700 funti (oko 24.000 kuna). Što se tiče uređenja, pokušala sam to napraviti što jeftinije koristeći se društvenim mrežama i preprodavačima - rekla je i dodala kako nije mogla odoljeti pa je nabavila i crkvenu klupu za sjedenje te igricu svemirskih napadača za još 650 funti (oko 5700 kuna), kako bi pub izgledao autentično.

WIFE BUILDS HUSBAND PUB IN GARDEN | Autor: CATERS NEWS / Caters News / Profimedia Foto: CATERS NEWS / Caters News / Profimedia

Vlastitim pubom nije oduševljen samo Jaynin suprug već i djeca - Tom (31), Lorren (24) i Jack (26), koji kažu da će dugoročno uštedjeti novac na alkoholu jer će se družiti u vlastitom pubu.

- I Paul će dovoditi svoje društvo, čini se da ćemo uvijek biti zauzeti - rekla je Jayne i dodala da i dalje sitnicama ukrašava pub, kada naiđe na nešto zgodno. 

- Volim boraviti tamo i s veseljem bih mnoge noći provodila u našem pubu - zaključila je, prenosi Mirror.

NAKED HORSERIDER 'VAŽNO JE NOSITI KACIGU' Jahala posve gola po gradu u Velikoj Britaniji - otkrila zašto

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message