Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
63 komentara

Napravili naljepnicu za penis da daje veći užitak od kondoma

Na tržištu se pojavio proizvod za povećanje seksualnog uzbuđenja za koji proizvođači kažu da će korisnicima vratiti "osjećaj u seksu". Proizvod se zove Jiftip i prilično je kontroverzan...

Foto: Dreamstime
63 komentara

Jiftip je poput naljepnice koja se lijepi na vrh penisa, zadržava sjeme prilikom ejakulacije te na taj način povećava seksualni užitak među vjernim partnerima. Prije uporabe potrebno je očistiti penis, staviti naljepnicu na njegov vrh i odlijepiti zaštitni sloj na poleđini, stoji na njihovim stranicama.

Proizvođači upozoravaju da ovaj proizvod nije budućnost kondoma te da je u beta testiranju, iako ga se može kupiti preko njihove web stranice. 

No mana ovoga je što ne štiti od spolno-prenosivih bolesti, a ni od trudnoće.

- Kod kondoma sjemena tekućina ostaje u kondomu. Kod Jiftipa nakon ejakulacije nema tog potrebnog prostora u koji će otići sjemena tekućina. Jedina opcija je da curi oko ruba naljepnice. Također, lako se odvaja od penisa tijekom seksualnog odnosa - komentirao je dr. Larry Lisphultz, profesor urologije na Sveučilištu Baylor u Houstonu za Men's Health.

- A budući da je naljepnica samo na vrhu penisa, ostatak penisa je i dalje izložen herpesu i sifilisu - objašnjava dr. Lisphultz

- Postoji mogućnost da ova naljepnica ne može zaustaviti sjeme kod ejakulacije zbog brzine i jačine same ejakulacije. Kondomi su ipak testirani, i u pravilu, osim ako ne radite nešto krivo, dovoljno su jaki da zadrže sjeme, a kod Jiftipa nema garancije - objašnjava dr. And Brian Steixner, urolog, član Jersey Urološke grupe iz New Jersey-a.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message