Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Stigao joj bikini koji ništa ne pokriva

Naručila bikini, a krpica koja je stigla jedva da ju je i pokrila
1

Jedna je žena objavila fotografiju bikinija koji je naručila na stranici Pretty Little Thing, koji više otkriva nego pokriva, na što su se nadovezali i drugi kupci s komentarima o lošoj robi

VIDEO

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: To je bikini??? Za ove kupaće kažu; 'Trebalo bi ih cenzurirati'

Djevojka pod nadimkom KenyonKim na Twitteru je podijelila sliku sebe u bikiniju koji je naručila. No no što je stiglo, nije ni izbliza ono čemu se nadala.

Bikini visokog struka koji je naručila preko stranice Pretty Little Thing i više je od slatke male stvarčice: Toliko je mali da vrlo malo toga prepušta mašti. Naime, trakica za vezanje visoko je na trbuhu, a rezan je tako da otkriva daleko više nego što je htjela. 

POGLEDAJTE VIDEO: O novom trendu na Internetu 

Pokretanje videa...

01:22

Iznervirana onim što je stiglo, vlasnica je odjenula svoj novi bikini i objavila fotografiju na Twitteru, no ostavila je ipak donje rublje na sebi, da se na fotografiji ne bi vidjelo previše, a tako je i lakše uočiti koliko malo bikini pokriva. Na taj se post javilo dosta nezadovoljnih kupaca koji su na online naručili jedno, a dobili drugo. Među njima je žena koja se fotografirala u haljini koja joj je stigla nakon narudžbe putem iste stranice, kojoj grudi doslovno 'ispadaju' iz proreza na prsima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FASHION • BEAUTY • LIFESTYLE (@prettylittlething)

Još jedna žena prevarila se naručivši dva bikinija na istoj stranici, od kojih je jedan stigao dobar, a drugi sličan onome koji je objavila vlasnica posta - tako da se više vidi nego što pokriva. Jedna je korisnica dobila haljinu koja je bila toliko mala da ju nije mogla biti navući preko glave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FASHION • BEAUTY • LIFESTYLE (@prettylittlething)

Na post su se javili i iz službe za korisnike sa stranice preko koje se ti proizvodi prodaju, s porukom da im se jave s brojem narudžbe i računom, kako bi im omogućili povrat robe i novca.

Sve se to događa paralelno s vijestima o tome da osnivač marke Pretty Little Thing, modni tajkun Umar Kamani (32) sa svojom djevojkom, manekenkom Nadom Adelle, uživa u raskošnom životu u Dubaiju, dok je 86 članova poslovnog tima ostavio u izolaciji zbog korona virusa, prenosi The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FASHION • BEAUTY • LIFESTYLE (@prettylittlething)

Tvrtka je 2018. godine imala promet od 374 milijuna funti (oko 3,2 milijarde kuna), samo šest godina nakon što je Umar pokrenuo posao na čijim temeljima danas uživa u luksuzu. Bogatstvo mu je omogućilo kupnju prestižnog voznog parka,  uključujući dva Rolls-Royce Phantoma, kao i redovita putovanja privatnim mlažnjacima, kako bi se družio sa svjetskom elitom.

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Naručila haljinu iz snova, a evo što je dobila - nije ju ni pokrila

POGLEDAJTE VIDEO Barbara Rocco: #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:47

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje