Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
83 komentara

'Naši fileri su u redu, odi pitaj svog dečka gdje je stavio penis'

Nakon zahvata popunjavanja filerima, usne ove djevojke ostale su natečene, kvrgave i bolne. Kada se požalila salonu, rekli su joj: "Pitaj svojeg dečka gdje je on zadnji put stavio svoj penis"

83 komentara

Charlotte Neale (26) iz Essexa u Velikoj Britaniji dala je dva puta po 170 funti (dva puta po oko 1400 kuna) kako bi ostvarila svoj san i napokon imala pune usne. Ipak, rezultat nije bio kakvim ga je zamišljala - usne su joj bile bolne, grudaste, neravne i natečene. Kaže da je izgledala kao riba. 

Žalila se salonu BeautyBox By Maggie u Hornchurchu, gdje ih je išla popuniti, a tamo su joj rekli kako krivica nije njihova, te su joj dali do znanja kako se to dogodilo "zbog oralnog seksa".

Ridiculous swelling which lasted days after. Some swelling is normal with lip fillers but not this much. This was...

Objavljuje Charlotte AmeliaSubota, 2. lipnja 2018.

Charlotte tvrdi da problem nije bio samo u usnama, već se punjenje proširilo na njezin nos i obraze te da od bolova danima nije mogla jesti. Bilo joj je neugodno izaći iz kuće, prenosi Daily Mail.

Odlučila je, kaže, sve dati u javnost nakon što nije uspjela riješiti problem sa salonom.

Dan Daye, menadžer prozvanog salona, kazao je kako su oni njezine usne napravili profesionalno i nisu krivi za to što se kasnije dogodilo.

KAKO I ZAŠTO? Kondom za oralni seks: Omiljen lezbijkama, a koristi se ovako

Napisao joj je komentar na društvenoj mreži, između ostalog: "Kako se usuđuješ govoriti loše o našem salonu i optuživati nas za nešto... 6 mjeseci nakon što si napustila kliniku odeš i istisneš nešto iz usta... Odi pitaj svog dečka gdje su ti usta bila zadnji put, gdje je on zadnji put stavio svoj penis".

Awkward swollen arm. 😩🤓

Objavljuje Charlotte AmeliaČetvrtak, 14. lipnja 2018.

Dodao je: "Nađi si život ti sirota mala djevojko.".

Vlasnica salona Magda Gouzd kaže kako se ne slaže s načinom na koji je Dan reagirao, ali da je bio ljut zbog neutemeljenih optužbi.

- Neke od stvari koje mi je rekao bile su odvratne, ne mogu ih niti ponoviti. Osjećam se kao da sam prevarena. Probadala me je iglom, a ja nikada nisam toliko krvarila. Neke otekline su normalne nakon stavljanja punila, ali ne ovakve. Napravila je četiri ulazne točke i stavila punilo na četiri različita mjesta - ispričala je Charlotte.

Dodala je da, kada je oteklina splasnula, punjenja nije bilo u sredini donje usne.

Lumpy and uneven result.

Objavljuje Charlotte AmeliaSubota, 2. lipnja 2018.

Imala je dva uspješna tretmana prije na drugim mjestima, a u ovaj salon je otišla jer je cijena bila povoljna - 170 funti.

- Kada sam im se prvi put požalila, rekli su da masiram oteklinu. Zapitala sam se koliko dugo ih trebam masirati jer je već prošlo nekoliko mjeseci - rekla je.

U salonu su je čak uvjerili da će još jedan tretman pomoći pa je i njega platila 170 funti.

Nakon toga situacija je postala još gora. Kada nakon nekoliko narednih mjeseci oteklina nije splasnula, otišla je u kliniku u kojoj, također, stavljaju filere u usne. Tamo joj je medicinska sestra iscijedila punilo iz usnica te su joj nakon nekog vremena napravili tretman popunjavanja kako treba.

Removing bodged filler. So much filler was just in one side of the outer lip and not even in the lip. Terrible placement. This filler was from Jan 2018 and did not seem to be dissolving in this 6 month period like it is supposed to naturally dissolve into your body and had not integrated with my own lip tissue.

Objavljuje Charlotte Amelia u Subota, 2. lipnja 2018.

 VIDI OVO: 5 najglupljih metoda kontracepcije.

- Obzirom što je sve izašlo iz mojih usana, čudim se da nisam dobila opasnu infekciju - dodala je djevojka.

Vlasnica BeautyBoxa by Magda kazala je da su ih njezine tvrdnje šokirale te da je pojava otoka i modrica normalna nakon takvog zahvata. 

- Ako ikada dođe do nekih problema kod naših klijenata, sigurno ih nećemo ignorirati, uvijek bi ponudila da se ispunjenje istisne. Imam mnogi klijenata koji su izuzetno zadovoljni našim uslugama - rekla je vlasnica.

VIDI OVO: 5 najboljih seks poza kada imate opekline od sunca.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message