Obavijesti

Lifestyle

Komentari 114

Kondom za oralni seks: Omiljen lezbijkama, a koristi se ovako

Kondom za oralni seks: Omiljen lezbijkama, a koristi se ovako
1

Otkrivamo i kako od običnog kondoma napraviti kondom prikladan za oralni seks. Saznat ćete kako se točno koriste oralni kondomi, tko bi ih trebao baš uvijek upotrebljavati...

VIDEO

Oralni kondom ili dentalna brana je vrlo tanka mekana plastika (lateks ili poliuretan) dimenzija oko 15 cm x 15 cm koja se stavlja na vaginu ili anus. Često ga koriste lezbijke, iako zdravstveni stručnjaci upozoravaju da bi ga morali upotrebljavati svi koji prakticiraju oralni seks, posebno s partnerima koje ne poznaju dobro.

Zašto ga je dobro koristiti?

  • Štiti od spolno prenosivih bolesti tijekom oralnog seksa. Infekcije koje se obično šire tim putem su gonoreja, genitalni herpes i sifilis. Rjeđe postoji rizik od klamidije, hepatitisa A, B i C, genitalnih bradavica te od zaraze HIV-om. Također, moguće je i prenošenje stidnih ušiju. 
  • Poslužit će i kao lubrikant te tako pojačati osjetljivost, a time i osjećaj zadovoljstva. Često dolaze na bazi vode ili silikona, a nije preporučljivo koristiti one nauljene - mogu uzrokovati trganje zaštitne barijere.
  • Doprinosi osjećaju ugode kroz miris, okus i osjećaj. Oralni kondomi dolaze u različitim okusima poput vanilije, peperminta...Uz to štite od dlačica na spolovilu, kako ne bi završile u ustima.

Kako se koristi?

Jednostavno. Najprije je dobro provjeriti je li ambalaža oštećena, a ako je sve u redu, otvorite pakovanje i izvadite kondom. Oralni kondom nimalo ne nalikuje klasičnom već više izgleda kao komadić silikonizirane plahte kojim se prekriva vagina (ili anus, ovisno o tome što planirate raditi).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Omiljena poza otkriva kakav ste par 00:42

Na što paziti?

Nikad, baš nikada ne okrećite oralni kondom na drugu stranu nakon korištenja. Strana koja je bila na vagini ili anusu ne smije doći na vaša usta inače sve skupa nema smisla - nema zaštite od spolno prenosivih bolesti.

Također, oralni kondom se koristi jednom i baca. Nikako ga ne čuvajte i ne premještajte s, recimo, anusa na vaginu.

Pogledajte u videu kako napraviti oralni kondom od klasičnog:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme