Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
38 komentara

Ne daju im bebu iz bolnice dok ne plate račun od 836.000 kn!

Bolnički račun u bolnici u Dubaiju već je sada na 100.000 funti, a do vremena kada će dijete moći izaći, mogao bi iznositi i 200.000 funti (preko milijun i pol kuna)

Foto: Go Fund Me
38 komentara

Novopečeni otac iz Birminghama trebao bi pronaći 100.000 funti (836.000 kn) kako bi bolnica u Dubaiju pustila njegovu prijevremeno rođenu bebu da leti za Veliku Britaniju.

Azhar Saleem (26) kazao je da su emiratski liječnici odbili predati mu kćerkicu Amal koja se rodila 23 tjedna prerano, prije nego plati bolnički račun.

Foto: Go Fund Me

On i njegova supruga Syeda Khola Adnan (23) nadali su se da će se njihova kćer roditi u Engleskoj, ali Syedi su odbili vizu, a kada je dobila trudove, još su bili u Dubaiju.

Bolnički račun u NMC Kraljevskoj bolnici već je sada na 100.000 funti, a do vremena kada će dijete moći izaći iz bolnice, mogao bi iznositi i 200.000 funti (preko milijun i pol kuna).

Foto: Go Fund Me Foto: Go Fund Me

Adnan je zatrudnjela u siječnju ove godine i aplicirala je za britansku vizu u ožujku. Očekivala je da će roditi u listopadu.

Nije mislila da će roditi u Dubaiju, ali pošto je imala tešku trudnoću, morala je na carski rez. Kada se mala Amal rodila, težila je samo 400 grama. Nema zdravstveno osiguranje kako bi platila račun za bolnicu, a kći joj je još kritično.

Foto: Go Fund Me

Na stranici Go Fund Me majka sada pokušava sakupiti novac za liječenje kćeri (cilj je spomenutih 100.000 funti), a dosad su skupili skoro 20.000 funti.

- Stvarno trebamo pomoć da naša beba dođe kući, svaka pomoć je dobro došla. Nikad nisam mislila da ću tražiti novac preko ovako nečega, ali situacija me prisilila - napisala je mama. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA':

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message