Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ne propustite poseban prilog: 8 dobrih i loših strana rada od kuće

Ne propustite poseban prilog:  8 dobrih i loših strana rada od kuće
1

Cijeli tjedan Večernji daruje po jedan poklon u svrhu prevencije, savjetovanja i sprječavanja širenja koronavirusa

VIDEO

Kao i do sada Večernji list nastoji pravovremeno i točno informirati, savjetovati i pomoći u prevenciji širenja koronavirusa. Stoga su  osmislili „tjedan borbe protiv širenja koronavirusa“.

Od ponedjeljka 12. listopada do petka 16. listopada svaki dan poklanjaju jedan dar svim čitateljima Večernjeg lista.

Nakon što su u ponedjeljak svim čitateljima poklonili zaštitne maskice nastavljaju s poklonima u svrhu borbe protiv širenja koronavirusa.

U utorak daruju posebni prilog Savjeti za rad od kuće. Donosimo 8 dobrih i loših strana rada od kuće: doznajte zašto je rad od kuće istodobno najbolje i najgore što nam se dogodilo. Ne zanemarite druženja s kolegama jer neobavezni razgovori i povjerljive uredske ćakule potrebniji su vam nego ikad. Maja Vučić, prof. psihologije kaže da interesna prijateljstva ne moraju uvijek imati negativan predznak. Druženja i prijateljstva s kolegama s posla ne treba nadomjestiti nečim drugim nego ih uz malo mašte i dobre organizacije treba prilagoditi novonastaloj situaciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Saznajte kako u svoja četiri zida uspješno odvojiti radno i slobodno vrijeme

Postavite granice između onoga što je vaš dom i što je radni prostor – radite li na omiljenoj sofi, ona više neće biti mjesto za bijeg od naporne svakodnevice.

Muke po školi: ove školske godine dodatnu frustraciju mogla bi prouzročiti činjenica da će se neka djeca seliti iz redovne u online nastavu i nekoliko puta godišnje. Stručnjaci savjetuju kako osposobiti djecu da upravljaju svojim obvezama izvan uobičajene rutine.

U srijedu poklanjaju priručnik Sve o virusu koji je stopirao svijet u kojem donosimo što smo naučili o koronavirusu, razbijamo već ustaljene mitove i saznajemo tko ima prioritet pri testiranju. Pronaći ćete i savjete što morate učiniti ako poželite korisnike domova dovesti na boravak kućama.

U četvrtak na poklon prvi poster - Najčešći simptomi COVID-a 19 – praktičan vodič u koji će vas informirati o simptomima koje izaziva zaraza koronavirusom.

U petak ne propustite drugi poster – Upute za ponašanje u pandemiji – u kojem ćete imati jednostavan pregled najvažnijih koraka u prevenciji zaraze. U Večernjakov tjedan borbe protiv širenja zaraze koronavirusom uključili su se i  partneri Stada, Sinomarin i Zona vital. Pazimo jedni na druge i ostanimo zdravi uz darove Večernjeg lista svaki dan do petka 16. listopada
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju