Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

'Ne želim oženiti svoju trudnu djevojku, mislim da je ne volim'

'Ne želim oženiti svoju trudnu djevojku, mislim da je ne volim'
3

Prema riječima anonimnog muškarca, ni njegova djevojka nije bila za brak, ali sada se prihvatila te ideje, uglavnom zbog pritiska roditelja kojima je ova situacija sramotna

VIDEO

Muškarac se našao u nezgodnoj situaciji nakon što je njegova djevojka zatrudnjela samo tri mjeseca nakon veze, a njezini roditelji ih nagovaraju da se vjenčaju jer ne žele da se dijete rodi izvan braka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavala je s tatinim prijateljem 00:59

Objašnjavajući situaciju u kojoj se našao, muškarac otkriva da je njegova partnerica slučajno zatrudnjela nakon tri mjeseca veze te je nakon duge rasprave, par odlučio nastaviti s trudnoćom, ali on priznaje da ne bi zadržao dijete da je bilo po njegovom, piše Mirror.

Partner vas je prevario? Šest pitanja koja morate postaviti ako želite pružiti drugu priliku
Partner vas je prevario? Šest pitanja koja morate postaviti ako želite pružiti drugu priliku

Također ističe kako ih obitelj njegove djevojke potiče da se vjenčaju kako bi 'izbjegli bilo kakvu neugodnost' da imaju dijete izvan braka. Muškarac je odlučio na društvenim mrežama zatražiti savjet.

- Nažalost, moja djevojka je zatrudnjela nakon tri mjeseca veze. Bila je na kontracepciji, ali pokazala se neučinkovitom. Gledajući unatrag, trebao sam koristiti kondome, ali sam shvatio da bi kontracepcija trebala biti 99,9% učinkovita, nikad nisam mislio da ću biti tih 0,1% - ispričao je.

Navodi i da su ranije puno razgovarali o svemu, kada je ona govorila da će pobaciti ako slučajno zatrudni. Nakon što je zatrudnjela, promijenila je mišljenje.

- Nisam sretan zbog ove odluke, ali shvaćam da je to njezin izbor i nemam pravo glasa, tako je kako je - priznaje.

Budući tata otkrio je da je njegova djevojka sada u sedmom mjesecu trudnoće, i dok on tek prihvaća polako ideju da bude otac, obitelj njegove djevojke vrši veliki pritisak na njih da se vjenčaju.

- Počelo je s 'pa kad ćeš se ženiti', a sada je sve više 'bolje ti je da se oženiš prije nego što se ovo dijete rodi' - priča 27-godišnji muškarac.

'Zatrudnim svake godine da ne bih morala imati mjesečnicu...'
'Zatrudnim svake godine da ne bih morala imati mjesečnicu...'

Osobno ga brak ne zanima.

- Moji roditelji su se vjenčali i dvaput razvodili. Većina brakova u mojoj široj obitelji je prošla isto, a ja jednostavno ne marim za instituciju. Nemam ništa protiv onih koji to izaberu, ali nije za mene. Čak i da jest, nisam spreman oženiti svoju djevojku jer još uvijek nismo zajedno ni punih godinu dana - priznaje.

Želja mu je izlaziti s djevojkom najmanje dvije godine prije nego što se vjenčaju. Također, priznaje da nije ni siguran da bi oni i dalje bili zajedno da nije bilo bebe, no ipak bi volio nastaviti pokušavati da to uspije, a ne odustati. Međutim, ne želi se oženiti samo zato što je tu dijete.

- Mislim da je moja djevojka sjajna osoba, ali ne bih rekao da sam zaljubljen u nju - ističe.

Prema njegovim riječima, ni ona nije bila za brak, ali sada se prihvatila te ideje, uglavnom zbog pritiska roditelja jer je uvjeravaju da je sramota imati dijete izvan braka. Njegov potencijalni svekar toliko očajnički želi da se spoje da im je ponudio 94.519 eura, uz kupnju prstena i plaćanje vjenčanja.

- On to ne radi kako bi bio ljubazan, nego da se spasi neugodnosti. Cijela stvar mi se čini ljigavom. Oboje imamo dobre poslove i iako bi novac dobro došao, zapravo nam ne treba, ja dovoljno zarađujem na svom poslu, kao i ona. Jesam li ja u krivu što se ne želim oženiti, čak i ako nisam stvarno zaljubljen u nju? - pita se 27-godišnjak.

Nakon što je podijelio priču na Redditu, preplavili su ga savjetima i komentarima.

- Trudnoća nije valjan razlog za brak. Budite dobar otac. Pokažite se i budite tu za oboje, ali ako se oženite za nekoga u koga niste sigurni, to će završiti loše za oboje. Nemojte to učiniti - savjetuju.

- Prošli smo to kao društvo. Nemojte se prepustiti tim zastarjelim razmišljanjima - komentiraju.

- Ni tvoja djevojka nije kriva. Ona je u sedmom mjesecu trudnoće pa su hormoni u kaosu, a obitelj joj diše za vratom, a već ima strah od toga da postane majka. To zvuči kao grozna situacija za oboje. Njezina obitelj uništava ono što bi trebalo biti vrijeme da se svi usredotočite na to kako izgleda biti obitelj, zajedno ili odvojeno, upravo sada - poručuju mladiću.

'Više ne spavam s muškarcima sve dok ne potroše barem 1800 eura samo na spojeve sa mnom'
'Više ne spavam s muškarcima sve dok ne potroše barem 1800 eura samo na spojeve sa mnom'
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Dnevni horoskop za četvrtak 2. svibnja: Rak će otplatiti dug, a Vage imati uspjeha u ljubavi
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 2. svibnja: Rak će otplatiti dug, a Vage imati uspjeha u ljubavi

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 2. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje