Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Nekoliko rečenica koje će njega sigurno razveseliti

Nekoliko rečenica koje će njega sigurno razveseliti
1

Muškarci osjećaju da se od njih očekuje da naprave prvi potez. No ako im ne kažete što volite, moraju nagađati. Pohvalite li ono što radi, činit će to češće.

VIDEO

Svi vole biti u pravu, uključujući i muškarce. Nevjerojatno ali istinito, ponekad i jesu. Iako je to vjerojatno rjeđe nego što on misli, ako je u pravu, lijepo mu je to reći, osobito dok se svađate. Možda ćete se pritom osjećati pretjerano popustljivo, no ipak će se isplatiti. On će se osjećati dobro, a usput ćete mu pokazati da ste razumno stvorenje koje može priznati da je pogriješilo. Tko zna, možda se i on povede za tim primjerom.
Iako se muškarci često drže kao da im nije stalo do toga kako izgledaju, kompliment “Izgledaš odlično” sigurno će mu podignuti raspoloženje. I muškarci su ponekad nesigurni, a bez obzira na to pokazivao on to ili ne, ponekad se sigurno pita izgleda li bolje s košuljom stavljenom u hlače ili izvučenom. Vjerojatno se povremeno zapita je li mu trbuh počeo previše stršati iznad remena. Osobito će mu goditi pohvale vezane uz njegov izgled ako je počeo posjećivati teretanu. Tako će znati da se trud ipak isplatio.

Volim kada ti... (umetnite radnju)
Muškarci osjećaju da se od njih očekuje da naprave prvi potez. No ako im ne kažete što volite, moraju pipati u mraku. Pohvalite li ono što radi, činit će to češće.


Ništa ne brini, ne ostaješ bez kose
Četvrtina muškaraca počinje gubiti kosu sa 25 godina, a dvije trećine prilično oćelave do 60. Stoga on voli čuti da je gore sve u redu. Čak i ako to baš nije istina.

Hoćeš li mi pomoći da otvorim ovo?
Muškarci se vole osjećati muževno i snažno, pa makar i dok otvaraju staklenku. Zamolite li ga da vam pomogne, to će mu podignuti ego.

Ona žena upravo te je promotrila
Ovo će mu podići samopouzdanje. No usput će saznati da niste ljubomorni i ludo posesivni jer ste primijetili “suparnicu”, a ne bojite mu se to staviti do znanja.

Volim tvoj... (umetnite dio tijela)
Naravno, to ne mora biti ono na što ste prvo pomislili. Ipak, to je najbolji izbor ako pritom ne umirete od smijeha. Muškarci vole čuti da volite ono što imaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Soda bikarbona tjera puževe, ubija korov - recepti za eko vrt
VRTLARENJE BEZ KEMIKALIJA

Soda bikarbona tjera puževe, ubija korov - recepti za eko vrt

Odličan i vrlo jednostavan kuhinjski sastojak ima niz svojstava - ubija korov, tjera puževe, djeluje kao pesticid... Ekološki je čist i ne škodi biljkama

Dnevni horoskop za utorak 21. svibnja: Djevicama će novo poznanstvo testirati vjernost
UTJECAJ PLANETA

Dnevni horoskop za utorak 21. svibnja: Djevicama će novo poznanstvo testirati vjernost

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 21. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Emocije, što je to? Horoskopski znakovi hladni poput sante leda
MANJAK OSJEĆAJA

Emocije, što je to? Horoskopski znakovi hladni poput sante leda

Znakovi poznati po manjku emocija u ključnim trenucima imaju posebne karakteristike koje oblikuju njihov specifičan način ponašanja zbog čega se drugima mogu činiti hladni