Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Nemate ideju kako nositi rep? Isprobajte ovih pet varijanti...

Nemate ideju kako nositi rep? Isprobajte ovih pet varijanti...
1

Rep nikad nije bio komplicirana frizura, a razlog njegove popularnosti krije se i u brzini slaganja te mnogobrojnim varijantama za sve stilske prigode od jutra do mraka.

VIDEO

Iako bazično dnevna frizura, rep je ostvario zavidnu karijeru i na crvenom tepihu. Neke ga nose zalizanog, neke polu-raskuštranog, a neke pak vole visoki, takozvani ponytail. Ova frizura, gotova u 5 minuta, ima svoje raznoliko lice. No, valja pripaziti - ako je rep jako stegnut tijekom čitavog dana, može prouzročiti glavobolju, pa je dobro raspustiti kosu čim se za to pruži prilika.

Niski rep sa zalizanom kosom omiljena je frizura dama s crvenog tepiha. Razdjeljak je na sredini, a izrada kreće od geliranja i češljanja kose, još prije slaganja. Obratite pažnju na gelove koji imaju malo sjaja, tako da kosa na kraju ne bude matirana, već blistava.

Visoki ponytail miljenik je djevojaka koje imaju gustu kosu. Sve ostale mogu ga nadograditi umjetnim repom, odnosno dodatkom koji ide na gumicu te je napravljen od pramenova u više nijansi. Ako je kosa teška i gusta, rep će s vremenom pasti, stoga je dobro učvrstiti ga s više gumica.

Rep na stranu nosile su cure u osamdesetima, to je zapravo jedna kikica. Tu su dvije varijante, jednako atraktivne - visoki ili niski rep. Kosa ide na stranu pa je zanimljivo sami rep ukrasiti velikom kopčom ili ga sfrkati i dodatno ukrasiti ukosnicama.

Kad klasika dosadi, tu su razne marame koje frizuri daju elegantan retro štih. Za ovaj stil idealna je mala marama koja omata korijen kose, a za dozu dramatičnosti, poslužit će velike marame koje dodatno produljuju rep.

Rep sa šiškama simpatična je frizura koja podsjeća na lutkice te je viđena i na crvenom tepihu. Najbolja je jednostavna varijanta s tankom gumicom, jer ovdje su u fokusu upravo šiške.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'
ŠTO MISLITE O IDEJI?

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'

Amerikanci Marcy Donnelly (50) i Chris Buerger (52), spojili su svoja prezimena kada su se vjenčali 2000. godine. Kažu da je počelo kao šala, no na kraju im sve ima smisla
'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom