Obavijesti

Lifestyle

Komentari 99

Nemojte biti same za Novu: Vi pozovite muškarca na izlazak

Nemojte biti same za Novu: Vi pozovite muškarca na izlazak

Ako ste više puta vidjeli dečka koji vam se sviđa, raspitali se i znate da je slobodan, pristupite mu da ne biste poslije žalili. Predstavite se i recite mu da vam se čini baš simpatičan

VIDEO

Oko toga je li ispravno da žena prva pozove muškarca na izlazak mišljenja su podijeljena, a dok većina žena smatra kako to nije primjereno, velik broj muškaraca bi volio da ne moraju prvi pristupiti.

Ako se odluče pozvati muškarca na spoj, najveća pogreška koju žene čine je da nastupe previše rezervirano, agresivno ili muškobanjasto, kaže ljubavni savjetnik Evan Marc Katz. On ženama preporučuje da se i u takvoj situaciji ponašaju prirodno i što ženstvenije mogu.

Počastite ga pićem

Ako vam se svidi neki dečko u kafiću pošaljite mu pivo ili koje već piće pije. Na taj ćete ga način prisiliti da reagira, da vam zahvali ili nastavi pričati s vama. Poželjno bi bilo da ga prije toga neko vrijeme pogledavate, kako biste vidjeli reagira li na vaše signale i gleda li on u vas. Ako mu se i ne svidite, on će biti polaskan i neuvredljivo vas odbiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
themoviedb.org

Direktno, ali prirodno

Ako ste više puta vidjeli nekog dečka koji vam se sviđa, raspitali se i znate da je slobodan, pristupite mu da ne biste poslije žalili. Predstavite se, recite mu da vam se čini baš simpatičan i pitajte je li zainteresiran da popijete neku kavu zajedno i bolje se upoznate. Nije loše ni da mu kažete kako to radite prvi put (čak i ako nije) pa će se on osjetiti počašćeno, a i steći dojam da niste djevojka koja tako pristupa svakome.

Predložite super prijateljsku zabavu

Ako već razgovarate s dečkom koji vam se sviđa, pokušajte saznati koji su njegovi interesi. Pitajte ga što je radio prošli vikend ili čime se voli baviti, a dugo nije, pa mu predložite da to zajedno radite i pritom se dobro zabavite. Time ćete pokazati da ste zainteresirani za njega, ali na suptilan način.

Ribe uživaju u braku, Vodenjaci su odani, a Djevica voli pravila
Ribe uživaju u braku, Vodenjaci su odani, a Djevica voli pravila

Grupni izlazak

Ako ne možete skupiti hrabrosti da ga pozovete na pravi spoj, pokušajte ga pozvati negdje s više njegovih prijatelja, primjerice na tulum u vaš stan. Ovaj savjet vrijedi samo ako ste već poznanici, a na tom druženju mu morate dati više signala da vam se sviđa.

Što ako ništa od toga?

Ako vi njega pozovete van i izađete, a nakon toga vas ne nazove, nemojte vi njega zvati ponovo. Očito je da nije zainteresiran, a pristao je na prvi izlazak samo iz pristojnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara