Obavijesti

Lifestyle

Komentari 225

Ribe uživaju u braku, Vodenjaci su odani, a Djevica voli pravila

Ribe uživaju u braku, Vodenjaci su odani, a Djevica voli pravila

Za Škorpiona uzbuđenja, seks i inteligentni razgovori s partnerom najvažnije su stavke u braku. Jarci će prvo testirati potencijalnog partnera, ali kad se odluče - to je to

VIDEO

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično su dobri supružnici. Njihova ljubav ne blijedi, a strast i entuzijazam prirodno unose u brak. Spontani su u svakodnevnim obavezama pa s njima nije dosadno, a jedini se problem javlja ako prosude da partneru po svojim mjerilima nisu na prvom mjestu. Tada postaju sebični i ljubomorni. Zlatno pravilo Ovnova u braku je da pružaju onoliko koliko im se i samima daje.

Bik

Kako ih u životu vodi ideja stvaranja ugodnog i stabilnog okruženja, pripadnici ovog znaka to čine i traže i u braku. S njima kao supružnicima teško da će vas snaći situacija u kojoj nećete znati što poduzeti i definitivno su ljudi na koje se možete osloniti. Jedino na što su Bikovi izuzetno osjetljivi je mogućnost bračne nevjere, pa često reagiraju posesivno.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka s lakoćom ostvaruju dubok i povezan bračni odnos, a partneru pružaju sve kako bi ga usrećili. Nisu sljedbenici društvenih normi i o svemu su spremni dogovoriti se s partnerom, a najvažnije im je da im se poklanjaju ljubav i pažnja. Kako ne vole rutinu, ponekad će i u trenucima dosade provocirati svađe kako bi došlo i do strastvenih pomirenja.

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se! 

Rak

Pripadnici ovog znaka su kao stvoreni za brak, jer im njihova emotivna priroda nalaže stvaranje dubokih obiteljskih veza. Vrlo su vrijedni u kućanskim i svim obiteljskim zadacima, a najveći im užitak predstavlja i osnivanje vlastite obitelji. Problem se ponekad javlja jer žele ugoditi svima oko sebe, pa tako biti savršeni i u braku, na poslu, ali i kao roditelji. Nužno je da se nauče opustiti i prepustiti partneru da ponekad odlučuje i sam se pobrine za nešto.

Lav

Pripadnici ovog znaka u potpunosti žele uživati u braku i zato će se svim silama potruditi da takav i imaju. Od savršenog vjenčanja, do organizacije bračnog života, oni će svu svoju pažnju posvetiti detaljima. Pružat će partneru podršku da ostvari sve svoje poslovne ambicije i funkcionirat će ne samo kao supružnik, već i najbolji prijatelj. Ipak, time će nerijetko partneru nametati svoja uvjerenja i stavove, osobito jer teže odnose u kojima su oni dominantni.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Djevica

Nakon što se odvaže za tako značajan korak poput braka, pripadnici ovog znaka koji su veliki "ziheraši" očekivat će da u dobrom braku postoje pravila koja oba supružnika moraju poštovati. To će im pružiti osjećaj sigurnosti i reda. Ipak, ne zaboravljaju ni romantičnu stranu priče, pa će i dalje osvajati svog partnera i to isto očekivati od njega. Najveća im je mana što su skloni prigovaranju.

Vaga

Pripadnici ovog znaka će se u braku osjećati potpuno i ispunjeno, pa će čak i "procvjetati". No ravnoteža braka i ostalih sfera života je osjetljiva, a vrlo je važno da zadrže vlastite interese i slobodu. U ime bračnog sklada spremni su na puno kompromisa, a najvažnije im je da se o svemu puno razgovara. Iako su vrlo nježni i predani, ponekad će se duriti kako bi partner "plesao" oko njih i tako dokazivao svoju ljubav.

Happy young couple cooking together in the kitchen at home.

Škorpion

Uzbuđenja, seks i inteligentni razgovori s partnerom najvažnije su stavke u braku za pripadnike ovog horoskopskog znaka. Kako bi zadržali takav odnos Škorpioni će uložiti sav svoj trud i vrijeme, a za to im je nužno da imaju partnera koji voli igrati igrice i ima snažan karakter. Ako je partner suviše pasivan, tada će sami početi raditi probleme kako bi ga trgnuli i povratili se u strastven odnos.

Strijelac

Pripadnicima ovog znaka izuzetno je važno da u braku budu s nekim tko je jednako aktivan kao i oni, ali i da imaju zajedničke interese i bogat društveni život. Ako im se ostavi dovoljno prostora i vremena, bit će najbolji supružnici na svijetu. Isto to će omogućiti i svom partneru, pa je za njih najbitnije da se vjenčaju s onim s kime dijele životne stavove.

Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?
Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

Jarac

Pripadnicima ovog znaka treba puno vremena da se uopće odluče za brak, a nakon što njihov partner prođe sva moguća "testiranja", dobit će dugo očekivanu nagradu. Uporni i vrijedni Jarčevi brinut će se o domu, partneru, ali i poslu jednakom mjerom, a uspješan brak vidjet će kao stvar osobnog postignuća. Zbog toga bi mogli biti iscrpljeni, a predbacivat će partneru ako vide da se on ne trudi dovoljno.

Couple dancing

Vodenjak

Od cijelog Zodijaka, Vodenjaci su znak koji je najviše odan i vjeran u braku, osim činjenice da će imati problema s prihvaćanjem uloge supružnika i svega što ide s tim. Kako ne vole zapisan raspored i obaveze, inzistirat će na vlastitoj slobodi i time nesvjesno nanositi bol partneru. Osnovno što moraju naučiti je kako zajednica funkcionira, jer bez toga nikad neće biti potpuno sretni u braku.

Ribe

Pripadnici ovog znaka vrlo su ugodni za suživot, a sretnici u braku s njima uživat će u obilju nježnosti, lijepih gesta i komplimenata. Spremni su udovoljiti partneru u svakom pogledu, no upravo iz toga nastaje problem. Trebaju naučiti biti sebičniji i povući granicu u ugađanju obitelji i djeci, jer će u suprotnom iskakati iz euforije u depresiju.

Njima ne trebate previše vjerovati: Ovi horoskopski znakovi su najviše dvolični i tračaju koga stignu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 225
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'