Obavijesti

Lifestyle

Komentari 43

Neobični dijelovi tijela zvijezda: Plivaća kožica, više bradavica

Neobični dijelovi tijela zvijezda: Plivaća kožica, više bradavica
1

Ljudsko tijelo nije savršeno i ni jedan dio nije potpuno simetričan. No i uz te pravilne nepravilnosti, rađamo se s još nekim posebnostima. Pogledajte što sve imaju poznate zvijezde...

VIDEO

Tom Cruise

Desna gornja jedinica Tom Cruisea je vidljivo veća od druge. Navodno je Cruise potrošio sate i sate na stolu dentalne kirurgije ali i dalje mu nisu uspjeli to u potpunosti sakriti.

Njemu je to bilo bitno zbog njegovog prepoznatljivog osmijeha, iako, dok na to netko ne ukaže, to većina ljudi ne bi primijetila. 
 

Jennifer Garner

Mali prst na desnoj nozi naslonjen je na prst prije njega. S tim se rodila, a to stanje zove se brahimetatarzija. Jedna od kostiju na stopalu je prekratka zbog čega se jedan prst ili preklapa preko drugog ili je abnormalno malen. 

Vince Vaughn


Actor Vince Vaughn arrives at the 2016 CMT Music Awards in Nashville

Ovom glumcu nedostaje dio kosti na palcu desne ruke. Rezultat je to prometne nesreće koju je doživio sa 17. godina. Unatoč skraćenom prstu, nokat je nastavio rasti oblikom kao i prije.

Megan Fox

70th Annual Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

Popularna glumica ima stanje brahidaktilija tip-D, koji označava kratku i zaobljenu kost na prstu zbog čega joj je onda i takav nokat. Kod nje je riječ o palcu desne ruke.

Karolina Kurkova

Poznata manekenka nema zavijutke u pupku kao većina ljudi. Nije posve jasno što se točno dogodilo, iako je njezin PR još 2008. izjavio da je imala operaciju kao dijete, da je to jedina istina i da zahvaljuju Bogu što je živa. Budući da u Hollywoodu ne može ostati samo na tome, tamošnji doktori dali su izjave u kojima su rekli da to liči na pupčanu kilu. 

AFP/Pixsell

Harry Styles

Ima čak četiri bradavice. Tilda Swinton također ima više bradavica, ali ona ih ima tri. Joana Kruppa 

Kate Bosworth 

Ima različite boje očiju - jedno oko joj je smeđe-plavo, a drugo plavo. To stanje zove se heterokromija, a riječ je o stanju koje označava različit pigment na očima. 

REUTERS/PIXSELL

Pogledajte u videu i ostale zvijezde s neobičnim dijelovima tijela (Elizabeth Taylor rodila se s dva reda trepavica, Ashton Kutcher ima plivaću kožicu među nožnim prstima...)

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 43

VIDEO

Nakon jutarnje kave kofein uđe u krvotok u roku 10 minuta, evo što radi tijelu narednih 6 sati
ZJENICE SE ŠIRE, METABOLIZAM UBRZAVA...

Nakon jutarnje kave kofein uđe u krvotok u roku 10 minuta, evo što radi tijelu narednih 6 sati

U prvih deset minuta kofein ulazi u vaš krvotok i širi se po cijelom tijelu, uzrokujući porast krvnog tlaka i broja otkucaja srca. U periodu do 20 minuta se veže na adenozinske receptore, neutralizirajući umor

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. svibnja: Vaga će zavoditi, a Ovna će netko ogovarati
ŠTO ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. svibnja: Vaga će zavoditi, a Ovna će netko ogovarati

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 20. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo su najbolji očevi Zodijaka
KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA?

Ovo su najbolji očevi Zodijaka

Iako svi horoskopski znakovi mogu briljirati kao očevi, neki bi se u toj ulozi trebali bolje snalaziti na temelju karakteristika koje su im zvijezde dodijelile prema datumu rođenja