Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Nezaobilazan trend ovog ljeta: Razigrane naljepnice za nokte!

Nezaobilazan trend ovog ljeta: Razigrane naljepnice za nokte!

Od smajlića, emojija, cvijeća pa sve do šarmantnih linija i sličica - naljepnice na noktima privući će svačiju pažnju ovog ljeta. Na nokat prvo namažite bazu po želji, zalijepite naljepnicu i stavite završni sloj

Ako se pitate kako na nokte možete staviti smajliće, emojije ili slike, odgovor su naljepnice za nokte koje su ovog ljeta u modi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Društvene mreže prepune su razigranih noktiju koji na prvi pogled izgledaju jako složeno za napraviti, a zapravo su vrlo jednostavni. Sve što morate nabaviti su naljepnice i lak koji želite - prozirni je obavezan. S naljepnicama svaka manikura može izgledati kao da ste uložili u nju puno vremena i truda. I za to vam nije potrebno prethodno znanje. To može svatko!

Baza je lak za nokte po vašem izboru. Nije važno je li prozirni lak, u boji ili šljokičavi. Naljepnice za nokte posebno se ističu na prozirnom laku, ali u osnovi ne postoje pravila. 

Nakon što napravite željeni oblik i stavite bazu, spremni ste za odabir naljepnica i lijepljenje. Zadnji korak je jako važan: Naljepnice za nokte morate premazati završnim slojem i pustiti da se osuši, u protivnom bi vam se naljepnica mogla brzo skinuti.  

Mi smo za vas pronašli neke odlične ideje za ovo ljeto koje morate isprobati:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie (@overglowedit)