Lifestyle

Komentari 45

Nije joj vjerovao da je otac njihovog djeteta pa ga je javno ponizila videom na Instagramu

Nije joj vjerovao da je otac njihovog djeteta pa ga je javno ponizila videom na Instagramu

Kad je Millenin bivši dečko zatražio test očinstva kako bi dokazao da je on otac njihovog djeteta, ona je odmah pristala na to jer je znala da on nije u pravu

Kako bi svom bivšem partneru dokazala da je on otac njezine bebe Millena Brandão iz Brazila, priredila je zabavu za otkrivanje očinstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Rekla sam mu da sam potpuno sigurna da je dijete njegovo. On je sumnjao u to i nije htio registrirati naše dijete bez testa očinstva. Čak mi je rekao i da će angažirati odvjetnike - ispričala je majka za Kidspot.

Oboje su porijeklom iz istog mjesta u Brazilu, no njezin tadašnji dečko se u to vrijeme morao preseliti u drugi grad zbog posla. Dva mjeseca su živjeli zajedno u Osascu, ali razdvojili su se u prosincu 2019. godine. 

Ona se vratila svojoj kući u šestome mjesecu trudnoće nakon što joj je on rekao kako bez testa očinstva ne želi ni razgovarati o tom djetetu.

Naravno da je on tada zatražio da se to dokaže pa je tako i zatražio test očinstva kojeg je ona odmah prihvatila.

- Više puta sam mu pokušala objasniti da je on sigurno otac. No on mi nije vjerovao - objasnila je.

Nedugo nakon toga, rezultati su stigli, a Millena je bila u pravu. S obzirom na to, odlučila ga je javno poniziti na Instagramu.

Njezini prijatelji nagovorili su je da priredi zabavu otkrivanja očinstva. Zabava je održana prije nekoliko dana, a ona je snimke podijelila na Instagramu gdje su odmah postale viralne. Njen videozapis prikupio je više od 30 tisuća lajkova.

- Snimke su došle do Njemačke, Engleske, Japana, Amerike… - ponosno je ispričala majka petomjesečnog Otta koji je doista dijete njezina bivšeg partnera. 

No, prije toga je održala govor kojim ga je potpuno ponizila.

- Ottov otac zahtijevao je DNK test i eto, u tu čast imamo ovu zabavu! Ako je rezultat pozitivan, pojavit će se srebrna boja. Ako je negativan, bit će plava - pojasnila je. Potom je probušila balon iz kojeg su poletile srebrne konfete.

Iako je rezultate testa dobila 26. veljače ipak je odlučila pričekati šest dana kako bi održala zabavu.

- Kad sam otišla po rezultate, žena iz laboratorija mi je rekla da i ja i moj bivši partner možemo dobiti svoj primjerak. Ja sam uzela svoj, a iskreno ne znam je li on pokupio svoj. Vjerujem da je saznao da je on otac preko zabave -  zaključila je majka.

Nakon što je objavila snimku javio joj se bivši rekavši joj da će ju kontaktirati njegov odvjetnik.

Najčitaniji članci