Obavijesti

Lifestyle

Komentari 32

Nitko ne zna zašto: Nicola (42) je umrla na medenom mjesecu

Nitko ne zna zašto: Nicola (42) je umrla na medenom mjesecu

Britanka je bila dobrog zdravlja i prije putovanja je bila dobro, zato nas je sve njena smrt još više šokirala, kaže kćer i dodaje da im svima ipak najteže pada neznanje

VIDEO

Britanka Nicola Spencer (42) nenadano je umrla prošlog listopada, samo šest dana nakon vjenčanja, a njena obitelj još ne zna koji je točan uzrok njene smrti. Nicola, koja je inače radila kao voditeljica humanitarnih projekata za Shelter Project Hounslow, se baš vraćala s medenog mjeseca s mužem Jasonom Nichollsom, njenom ljubavi još iz srednjoškolskih dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako kaže njena kći Rebecca Jones (23), Nicola se osjećala loše onaj dan kad je iz Londona otputovala na atlantski otok Fuerteventura, ali nije mislila da joj se nešto ozbiljno događa. Rebecca danas, šest mjeseci nakon smrti majke, s ostatkom obitelji još pokušava doći do odgovora od čega je Nicola tako naglo preminula.

- Bila je vrlo vesela i strastvena, a kad bi se nečim odlučila baviti, u to se davala sto posto - ispričala je Rebecca, i rekla kako je njena mama još s 15 godina, kad je prvi put vidjela Jasona, prijateljici rekla da će se za njega jednog dana udati. Tada su ih okolnosti razdvojile, a opet su se našli 2009.

Od tada su zajedno, a 2016. su se i zaručili. Prošle godine su nakon vjenčanja otišli na medeni mjesec, odakle je Nicola djeci poslala fotografiju, iako se to jutro kad je tek doputovala navodno nije dobro osjećala. To je poslijepodne navodno otišla u tamošnju kliniku izvaditi krv, a rekli su joj da je dehidrirala i da ima infekciju mjehura. Dali su joj infuziju, a nakon par sati joj je bilo bolje pa je otišla.

No već je iduću večer nazvala drugu kćer, Rhiannon, i rekla joj da se želi vratiti doma i da joj rezervira let za London. Ona i suprug su se ukrcali na idući avion za Englesku, ali je avion zbog Nicolinog lošeg stanja preusmjeren u Portugal. 

- Jako joj je pozlilo, povraćala je krv i onesvijestila se, pa je avion preusmjeren u Porto ali, na žalost, umrla je prije nego su tamo stigli - priča Rebecca koja ni danas, šest mjeseci poslije, ne zna od čega joj je mama tako iznenada umrla. 

Ukupni broj u padu: Rak crijeva napada sve više milenijalaca
Ukupni broj u padu: Rak crijeva napada sve više milenijalaca

- Bila je dobrog zdravlja i prije putovanja je bila dobro, zato nas je sve njena smrt još više šokirala - ispričala je Rebecca za Daily Mail, i dodala da su kao obitelj svi jako bliski i da im je njena smrt još teže pala, jer su se navikli viđati svaki dan. No svima ipak najteže pada neznanje. Prva je autopsija napravljena još u Portugalu, nedugo nakon Nicoline smrti, ali kako nisu obitelji odmah rekli rezultate, dogovorena je i druga kad tijelo dođe u London. Ni ta autopsija nije pokazala razlog ovako nagle smrti, čiji se razlozi još istražuju. 

- Mama je posvetila život dobrotvornom radu, posljednje dvije godine uglavnom je pomagala beskućnicima. Vodila je tako dva lokalna centra za beskućnike, pazila da jedu i da imaju gdje prespavati - objasnila je Rebecca, koja dodaje da ju posao ipak nije udaljio od obitelji. 

- Sve je slobodno vrijeme provodila s nama, i stalno nam je izmišljala praznike poput Božića usred ljeta - prisjetila se kći, i dodala kako će se i dalje prikupljati novac za humanitarnu udrugu Shelter Project Hounslow za koju je Nicola radila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith