Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Njegovi psi jedu kao kraljevi: Svaki dan im priprema obroke

Njegovi psi jedu kao kraljevi: Svaki dan im priprema obroke

Kuhar Daniel Tomas (29)  iz Canberre u Australiji svakodnevno sprema hranu za svoje pse, uključujući rezance od ramena, ‘sladoled’ i prepeličja jaja, a sve to ispadne ga oko 28.670 kuna godišnje

VIDEO

Daniel je krenuo sa svojim kulinarskim 'putovanjem' nakon što je njegov pas Joey razvio autoimunu bolest zbog koje je skoro izgubio nos. Posjet veterinaru nije urodio plodom, pa se Daniela obratio holističnom veterinaru koji ga je educirao o prednostima koje sirova, svježa hrana može imati na zdravlje psa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

S obzirom na to da Daniel već ima deset godina kulinarskog iskustva, odlučio je testirati svoje vještine pa je krenuo kuhati ukusna i zdrava jela za svoje pse, a sve to objavljuje na svom Instagram profilu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Gotova 10 godina sam bio kuhar i osobni trener. Pomagao sam ljudima da postignu svoje zdravstvene i prehrambene ciljeve - rekao je Daniel, koji sada vodi vlastiti posao sa hranom za pse u Chefs & Dogs.

- Bilo je sjajno razgovarati i učiti od drugih profesionalaca u industriji prehrane pasa. Volim raditi hranu za svoje pse, a i oni moraju isprobati sve različite sastojke i kombinacije - kaže Daniel.

Uz svog psa Joeya, Daniel posjeduje još dva psa, Alkali i Caelan, koje isto tako hrani s ramenom za pse, sladoledom od grčkog jogurta, juhom od kostiju, janjetinom i slično. 

No Daniel kaže kako dobro hraniti i nahraniti psa nije baš jeftino jer on tjedno potroši oko 19 do 22 funte (151 do 185 kuna) po psu. Tu je i vrijeme koje ulaže u pripremu hrane.

On priprema jela jedan dan u tjednu, što mu oduzme otprilike sat vremena. 

Danielov račun na Instagramu broji preko 17 000 sljedbenika, a lako je shvatiti i zašto. Njegovi obroci izgledaju toliko ukusno, sve dok ne pročitate opis i otkrijete da je primjerice prekrasna torta napravljena od janjećih iznutrice s glazurom od jogurta i spiruline, piše Metro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'