Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

Njemu je tek 100, ona uskoro puni 103 i 'upravo' su vjenčani

Oboje iza sebe imaju po dva braka i vjeruju da su pronašli 'treću sreću'. Iako žele biti zajedno do kraja života, jako su svjesni toga da jedno drugom trebaju dati i malo slobode, kažu mladenci iz Amerike

Foto: Facebook/Kingston Residence of Sylvania
22 komentara

Mladenci John i Phyllis Cook zajedno imaju više od 200 godina, no to ih ne smeta da veselo slave ulazak u zajednički život u domu za starije u Ohiou.

John je veteran iz Drugog svjetskog rata i upravo je navršio 100 godina, dok će Phyllis 103. rođendan proslaviti 8. kolovoza. Prošli tjedan u mjesnoj sudnici dobili su dozvolu za vjenčanje i otkrili da se mogu vjenčati na licu mjesta. Iako to nisu planirali, zaključili su da ne treba čekati. 

Foto: Schreenshot/CNN

No, nije to bila brzopleta odluka, John i Phyllis prije odluke da se vjenčaju zabavljali su se oko godinu dana. 

- Iskreno rečeno, zaljubili smo se jedno u drugo. Znam da mislite da to nije moguće kod nekoga u našim godinama, ali zaljubili smo se, rekla je Phyllis u izjavi za medije koji su došli zabilježiti njihovu radost. John kaže da su bili kompatibilni na mnogo načina, te da su se zbližili uživajući u međusobnom društvu. 

NAŠIH PRVIH 100 Hrvatski stogodišnjaci otkrili: U čemu je tajna dugog života?

Inače, oboje su u životu već izgubili po dvoje supružnika i danas su sretni što su pronašli i 'treću sreću'. Po cijeli dan uživaju u zajedničkom druženju, sjedeći na suncu, uživajući u zajedničkim obrocima te vožnji hodnicima i dvorištem doma u skuterima za lakše kretanje. Unatoč tome, jako su svjesni koliko je važno da jedno drugom daju dovoljno 'prostora'. 

Foto: Schreenshot/CNN  

- Jednostavno, zadržali smo oba apartmana koja ovdje imamo, tako da je on i dalje na katu iznad, a ja sam dolje - kaže Phyllis. Ipak, planiraju ostati zajedno do kraja života. 

Fotolia DUBOKA STAROST Stogodišnjaci su zdraviji nego velik broj mlađih umirovljenika

Srećom, Phyllis, koja je malo starija od izabranika, ima odlične korijene. Naime, njezina je majka doživjela 106. rođendan, pa bi sreća ovog para mogla potrajati. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message