Lifestyle

Komentari 1

Njene božićne dekoracije živciraju susjede - no zato ih ona samo još više stavlja

Njene božićne dekoracije živciraju susjede - no zato ih ona samo još više stavlja

Kada je riječ o blagdanskim dekoracijama svatko dekorira interijer i eksterijer svog doma po vlastitom stilu i ukusu. No ono što vi volite možda se neće svidjeti drugima, što je i ovdje bio slučaj

Žena je na Facebooku podijelila fotografiju okićenog praga ispred ulaznih vrata. Na fotografiji možemo vidjeti kip vodorige, mitske zvijeri. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Jednoj od njezinih susjeda nije se nikako svidio kip vodorige pa joj je napisala kako on nije u skladu s božićnim duhom. 

Preporučila je da se situacija odmah popravi.

Tako je neimenovana žena odlučila poslušati njezin savjet i ispraviti stvari, ali vjerojatno ne onako kako se susjeda nadala.

Odlučila je ukrasiti vodorigu, kojeg je nazvala Frank, pa ga je odjenula kao Djeda Mraza, sa crvenim šeširom i bijelom pahuljastom bradom.

Kasnije je žena dodala još svečanih ukrasa, uključujući lažni snijeg i mini božićno drvce.

Također je otvorila Facebook stranicu za Franka, dijeleći ažuriranja o svojim ukrasima i još bilješki svoje susjede, koju je prozvala 'Karen'.

Sljedeća poruka koju je 'Karen' poslala glasila je: 'Misliš li da si smiješna?'.

Na tu poruku odgovorila je dodajući vilenjaka koji sjedi pored vodorige Franka i snjegovića. 

Ova anonimna žena tako je odlučila dodavati svaki dan po jednu novu dekoraciju, uključujući fotografije iz filmova 'Umri muški' i 'Sam u kući', kao i plišane igračke i plastične kosture koje je ukrasila šeširima Djeda Božićnjaka i božićnim lampicama.

Nije iznenađujuće što se Karen nije svidjela ni jedna nova dekoracija pa je optužila ženu da 'slavi smrt'.

'Karen' je bila toliko bijesna na njezine dekoracije da je odlučila sve prijaviti Udruženju vlasnika domova.

No ovu ženu ni to nije zaustavilo te je rekla kako će i dalje nastaviti dekorirati svoj prag ulaznih vrata, piše Mirror.

Najčitaniji članci